Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Benzin til bålet

Jønke fra HA har fri adgang til medierne, og det har han benyttet til at argumentere for Sjakal – manifestet. Et manifest, der angriber en hel befolkningsgruppe. Og dette budskab skal nok hælde brand på bålet. Bandekrigen er bestemt ikke slut. Borgerne på Nørrebro havde deres forslag til løsning af konflikten. De borgerliges løsning er kæft, trit og retning efter amerikansk mønster.

Sjakaler, feje og liderlige
Mens myndigheder, foreninger og andre borgere har iværksat initiativer, der kan bekæmpe bandekriminaliteten, kan dette måske snart vise sig, at være helt uden effekt.

For nu har HA s talsmand Jønke lagt et Sjakal – manifest ud på deres hjemmeside. Her bliver indvandrere glat væk kaldet sjakaler, feje og liderlige.

En af formålene med dette manifest er at kapre nye medlemmer og fjerne fokus fra den kriminalitet, der forekommer.
Men mon ikke Jønkes budskab vil tiltrække indvandrere, der ellers ikke ville blive trukket ind i bandekriminalitet. Nu er der kommet ord på budskaberne. Og det vil virke som en rød klud.

Nyt fokus
Og det er sandelig lykkedes. Medierne står i kø, for at få Jønke til at fortælle om sjakalerne. Han er en god spindoktor, ham Jønke. Medierne sluger hans budskab råt. Bandekrigen er med et udråbt som racekrig. Nu er det åbenbart en kamp mellem hvide og sorte.
Fokus på den omfattende bandekriminalitet, der foregår er med et, forduftet.

Det handler om retorik. Men det er forståelig, hvis ikke alle indvandrere forstår denne retorik. For mange kan den omfattes som ren provokation. HA s modstandere er åbenbart unge indvandrere, der kun tør slås i grupper. De betragter ifølge manifestet danske piger som ludere.

Glubske ådselædere
Fjenden bliver sammenlignet med glubske ådselædere.
De hader danskere, mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler. Sjakalerne overfalder børn og ældre.

  • Sjakaler findes hovedsagelig blandt folk af arabisk herkomst. De påkalder sig ofte Allah – særlig når de sidder i fængsel, eller er alene og bange.

Sjakalerne ifølge HA
På HA s hjemmeside kan læses at

  • I flok fra tre og opefter ændrer de karakter, bliver arrogante og modige. Her angriber de gerne uden varsel og årsag og det går ud over unge som gamle.
  • De har ingen respekt for venlighed og høflig optræden med mindre den kommer fra deres far, ældre onkler eller imamer.
  • På trods af, at de næsten alle er født og opvokset i Danmark benytter de et tabersprog med et stærkt påtaget accent. Denne talemåde har de tillagt sig fordi de hader alt dansk, også sproget, og fordi de er imponeret over det sprog som de sorte i USA´s ghettoer taler.
  • De har alle en kvindeundertrykkende mentalitet som de kun lige magter at dæmpe, når de skal score, eller hvis de befinder sig på udebane. Denne mentalitet stammer formentlig fra en opvækst og opdragelse, hvor de allerede fra seks – syv års alderen har fået lov til at bestemme over deres mor og ældre søskende af modsat køn.
  • De foragter de danske piger, deres selvstændighed og frisind.
  • Får de tæv, piber og skriger de og søger straks tilbage til deres egne og forgiver, at de har vundet slagsmålet. Kun hvis de ligger på intensiv eller hvis de synlige skader er for store, erkender de, at de har fået røvfuld.
  • Langt de fleste sjakaler er muslimer, i hvert fald, når de er hjemme hos far eller taler med præsten. De forgiver at tro på Gud og at de følger Koranen. De påkalder sig ofte Allah – særligt når de sidder i fængsel og er alene og bange. I det daglige kniber det med at følge troens sande vej. De ryger hash, tager stoffer, begår kriminalitet, drikke alkohol, slås, bander og svovler, knepper udenom, og de kan i hvert fald ikke beskyldes for ikke, at tage renter. Det eneste som de følger fra deres trop, er at de holder sig fra svinekød, og prøver at følge ramadanen så godt som de kan, ellers er Gud og troens retningslinjer kun en trøst, når de er væk fra flokkens sikkerhed. Denne form for tro og trøst bruges af flokkens ledere som et magtredskab og til at holde samling, når der ikke er anden fornuft bag deres ønsker.

Uimodsagt anklage mod indvandrere
Dette manifest får sikkert den sidste respekt for hinanden til at forsvinde, og det kan være en farlig udvikling. Selv om den skrappe retorik er ren strategi, så melder spørgsmålet sig igen: Nogle har lettere adgang til medierne end andre.
HA får lov til uimodsagt at udsende en anklage mod alle indvandrere

Man kan jo spørge sig selv om kriminalitet og narkotika på den måde skal promoveres i det danske samfund.

Ydmygelse af indvandrere
På HA s hjemmeside er et billede af lille A – en person med stærk tilknytning til Blågårds Plads – gruppen. . Han bliver glat væk kaldt Lille Sjakal.
Og Store A, der er leder af Blågårds Plads – gruppen. er netop blevet frikendt for lejemord. Han kan ventes løsladt til december.

Netop denne gruppe er vokset markant.

Nye medlemmer lokkes til
I det hele taget er medlemskabet til diverse bander steget, og det skyldes ikke mindst medieomtalen. Banderne har succes med at hverve medlemmer Og mon ikke det nye Sjakal – manifest lokker flere til både på den ene og den anden side.

Kæft, trit og retning
Og den borgerlige fløj har fået nok af den bløde pædagogik. Børn og unge som resten af samfundet har opgivet skal i såkaldte bootscamps hos forsvaret. Ideen er sikkert kommet fra USA.

Militæret skal lære dem respekt, at stå op, passe et arbejde og indgå i et hierarki. Og det er åbenbart ikke kun bandekriminelle, der skal i trøjen.

  • Kræft, trit og retning skal løse bandekrigen!!

Var det det budskab, borgerne på Nørrebro sendte, da var forsamlet til stormøde i Korsgade – hallen?


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16