Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i SSH - den 18. juni 2007

Offentliggjort 30. juli 2007

Mandag den 18. juni 2007 afholdtes ekstraordinært repræsentantskabsmøde i SSH i Hyltebjerghallen, Vanløse.

Det ekstraordinære repræsentantskabsmøde blev afholdt som følge af et forslag fra Nørrebro Handelsforening, som blev stillet til SSH’s ordinære repræsentantskabsmøde, der afholdtes den 22. maj 2007, om opløsning af foreningen.

Repræsentantskabsmødets dirigent Tom Fuglevig konstaterede, at der var fremmøde fra Handelsforeningerne fra St. Kongensgade, Østerbro, Vesterbro, Brønshøj-Husum og Vanløse, og at der med dette fremmøde var i alt 14 stemmeberettigede medlemmer.

Formanden for Vanløse Handelsforening meddelte inden afstemningen, at man havde udmeldt sig af SSH med virkning fra 31.december 2007, men at man havde givet mandat til den siddende formand og kasserer for SSH Sven Grønsund til at agere for Vanløse, indtil dette tidspunkt. Han meddelte samtidig, at man i bestyrelsen i Vanløse Handelsforening var indstillet på at stemme for Nørrebro Handelsforenings forslag om opløsning, og at man derfor gerne så, det givne mandat til formand og kasserer respekterede Vanløse Handelsforenings holdning til dette spørgsmål.

Man gik herefter over til stemmeafgivning med håndsoprækning. Forslaget blev nedstemt med 1 stemme imod.

Formanden Sven Grønsund stemte imod en opløsning (og således i strid med hvad, hans lokalforening ønskede), hvorimod kassereren stemte for, idet han dog samtidig gjorde opmærksom på, at han gerne ville fortsætte som uafhængigt medlem for at varetage kassererhvervet.

Nørrebro Handelsforening meddelte efter afstemningen, at man vil melde sig ud af samarbejdet med udgangen af dette år. Brønshøj-Husum, der havde stemt for en opløsning, meddelte, at de ligeledes meldte sig ud, og de forlod mødet efter afstemningen.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16