Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Teknik- og Miljøborgmester: Klaus Bondam - Åbent brev

Teknik- og Miljøborgmester
Klaus Bondam
Åbent brev

København den 2. oktober 2008

Kære Bondam
Til din orientering har Nørrebro Handelsforening indsamlet 1.299 underskrifter imod det trafikforsøg, der er startet på Nørrebrogade. Underskrifterne er indsamlet blandt gadens cirka 350 Butikker og der både virksomhedsindehavere og detailhandlere samt kunder i detailhandelen, som har underskrevet på vores lister.

En del butikker har dog undladt at fremlægge blanketter – af politiske grunde, de har været bange for, at en tilkendegivelse ville give bagslag.

Det er Nørrebro Handelsforenings opfattelse, at modstanden er større end antallet af disse underskrifter viser.

Samtidig vil jeg tillade mig, at henlede din opmærksomhed på, at både Nørrebro Handelsforening og detailhandelen på Nørrebro stadig er uforstående over for, at kommunen ikke har fortaget nogen konsekvensberegning for detailhandelsomsætning inden man iværksatte dette forsøg.

Nørrebro Handelsforening er bange for at forsøget kan få alvorlige konsekvenser for detailhandelen på Nørrebrogade, det er en detailhandelen som i forvejen har været udsat for store perioder med uroligheder, bål afbrændinger og på seneste også skyderier i vores bydel.

Det er foreningens håb, at man tager hensyn til vores protest og inddrager os i reelle forhandlinger med henblik på, at lave nogle miljøforbedringer som ikke belaster detailhandelomsætningen.

Med venlig hilsen

Johnny Beyer
Formand for bestyrelsen
Nørrebro Handelsforening
www.norrebro.dk


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16