Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Åbent brev fra Annette Wegener til Borgmester Klaus Bondam

Offentliggjort 16. oktober 2008

Annette Wegener
Læssøesgade 1B, st. 2200 København N TEL +45 35 39 22 56/23 42 26 46 awegener@mail.tele.dk

København, den 9. oktober 2008

Kære Borgmester Bondam,

Vi havde en lille brevveksling i begyndelsen af dette år vedrørende lukningen af Nørrebrogade.

Jeg fortalte dig bl.a., at jeg i dag er cyklist, men at jeg på grund af slidgigt i en fod, har vanskeligt ved at gå langt, så det rent faktisk er derfor, at jeg bevæger mig rundt på cykel.

Det sker dog, at jeg bliver nødt til at tage en bus, men så benytter jeg cyklen til busstoppestedet på Nørrebrogade, hvor der som regel er plads til at stille cyklen udenfor Fakta, på hjørnet af Ravnsborggade.

Men efter den 1. oktober er livet nu blevet en helt del mere vanskeligt for mig. For I har nemlig sløjfet det nærmeste busstoppested uden for Apoteket på Nørrebrogade. Det betyder, at jeg fremover skal gå meget længere for at tage bussen, og der er ikke nogen steder jeg kan stille min cykel ved det nye busstoppested.

Er det ikke meningen, at de nye tiltag skulle være til gavn for både cyklister og gående, herunder også de dårligt gående, som så skulle kunne være i stand til at komme rundt med offentlig transport.

Hvad tænker du egentlig på??

Er det virkelig kun cyklisterne og de godt gående, der fremover skal kunne færdes på Nørrebrogade??

Sig mig engang, er det ikke diskriminering??

Ja, jeg kunne godt tænke mig denne gang at få et helt konkret svar fra dig, på de spørgsmål jeg stiller, og ikke som sidste gang et floromvundet svar, som ikke kommer med et løsningsforslag på de helt konkrete problemer lukningen af Nørrebrogade medfører for helt almindelige mennesker.

Du kunne måske bede dine embedsmænd om at tænke sig lidt om her, men de bor måske ikke på Nørrebro, så de ikke rigtigt kender forholdene, og du selv kan jo altid tage borgmesterbilen eller få en taxi betalt af skatteyderne.

Med venlig hilsen

Annette Wegener


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16