Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Invitation fra Københavns Kommune

Offentliggjort 17. februar 2009

Til alle handels- og erhvervsdrivende på/ved Nørrebrogade

I inviteres til idémøde den 23. februar kl. 19-21 i Støberiet, Kapelvej 44,

Trafikforsøgets 2. fase med fokus på at styrke Nørrebrogade som handelsgade

Trafikforsøget på Nørrebrogade har kørt siden oktober 2008. Formålet med forsøget er at skabe mere plads til byliv, busser og cykler og er et led i at afprøve den trafikale virkning af 1. etape af Helhedsplanen for Nørrebrogade. I december 2008 besluttede politikerne i Teknik- og Miljøudvalget at forlænge forsøget med en 2. fase frem mod en permanent løsning.

Som led i trafikforsøgets 2. fase har Københavns Kommune startet en dialogproces med brugere og borgere på Nørrebro. Formålet med dialogprocessen er at få ideer til, hvordan vi udnytter de nye muligheder på Nørrebrogade. Derfor afholder kommunen en stor offentlig workshop om byliv på Nørrebrogade den 16. februar kl. 19-21 i Nørrebrohallen, hvor alle kan deltage og komme med ideer - både borgere, brugere og handels-/erhvervsdrivende. Derudover holder kommunen møder med en følgegruppe med repræsentanter fra Nørrebro Handelsforening, Nørrebro Lokaludvalg, Agendacentret, Områdefornyelsen i Mimersgade-, Sjællandsgade- og Haraldsgadekvartetet, Gadelauget Elmegade, MOVIA, Dansk Cyklist Forbund og Dansk Fodgænger Forbund. Det første møde blev afholdt den 5. februar 2009.

Vi har særligt fokus på at styrke Nørrebrogade som handelsgade og vil derfor gerne i kontakt med alle handels- og erhvervsdrivende på/ved Nørrebrogade. Derfor inviteres I til et særskilt møde den 23. februar, se nedenfor.

Kommunen samler op på de indkomne idéer fra dialogprocessen og dette bliver fremlagt for Teknik- og Miljøudvalget den 1. april 2009. På baggrund af behandlingen i Teknik- og Miljøudvalget vil trafikforsøget blive justeret i foråret, og der vil blive arrangeret events og aktiviteter.

Vi har brug for jeres ideer - invitation til idémøde for Nørrebros handels- og erhvervsdrivende den 23. februar

I inviteres til idémøde den 23. februar kl. 19-21 i Støberiet, Kapelvej 44. Her kan I komme med jeres ideer til, hvordan vi styrker Nørrebrogade som handelsgade og udnytter den nye plads til byrum og byliv. Vi har allerede fået mange gode ideer fra butiksejerne, f.eks. at markedsføre Nørrebrogade som miljøvenlig handelsgade, at stille gratis trækvogne op ved læssezonerne, så butikkerne nemmere kan få transporteret varer til og fra og at arrangere events i gaden. Vi ser frem til at få endnu flere ideer på banen!

Værsgo – en stak gratis gadekort til de kunder og leverandører, der kommer i bil

For at gøre det lettere for jeres kunder og leverandører, der kommer i bil, har vi lavet et lille postkort med et gadekort på. Gadekortet viser, hvordan man kommer til og fra Nørrebrogade i bil. Kortet bliver uddelt i alle butikker på og ved Nørrebrogade samt lagt frem på biblioteket. Har du brug for flere postkort, kan du bestille dem i Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Trafik hos Dorit Jackob tlf. 33663312 eller email: dorjac@tmf.kk.dk

Du kan markere din egen adresse med et lille kryds inde på selve gadekortet. Husk at gentage markeringen i nederste venstre hjørne.

Vil du sende det som postkort, er der på bagsiden plads til frimærke, modtagerens adresse, butiksstempel og en lille hilsen.

Kortet er kun gældende frem til midt i april 2009. Herefter vil der blive produceret et nyt kort med de ændringer og nye tiltag, som dialogprocessen har resulteret i. Det nye kort vil blive uddelt til samtlige butikker, erhverv og husstande på Nørrebro.

Vi håber, at kortet bliver godt modtaget – og så glæder vi os til at se rigtigt mange til idémødet den 23. februar. Både indehavere og medarbejdere er naturligvis velkomne.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Klaus Grimar på tlf. 3366 3332 eller email klagri@tmf.kk.dk eller projektsekretær Dorit Jackob tlf. 33663312 eller email: dorjac@tmf.kk.dk

Med venlig hilsen

Klaus Grimar

Projektleder

Københavns Kommune


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16