Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Metroselskabet inviterer

Med jævne mellemrum modtager vi nyt fra Metroselskabet omkring byggepladserne på Nørrebro, men denne gang vil man gerne invitere til en interessant fernisering/udstilling omkring det mørke København i 1800 – tallet. Det hele foregår lørdag den 3. december fra kl. 14 – kl. 16 på Byggepladsen i Rantzausgade og det nærliggende Landsarkiv

Snart igen vil vi modtage nyt fra de forskellige Metro - byggepladser på Nørrebro.

Men denne gang vil Metroselskabet gerne invitere til en fernisering på Nuuk Plads, hvor der langs hegnet på byggepladsen vil være en spændende udstilling med materiale fra det nærliggende Landsarkiv.

Udstillingen hedder København Noir. Og som navnet antyder, er det, det mørke København, der fokuseres på. Vi følger 1800 – tallets underverden. Plancherne vil hænge på hegnet det næste halve års tid.

Metroselskabet vil lørdag den 3. december fra kl. 14 – 16 gerne markere denne udstilling ved at invitere på fernisering på Landsarkivet. Der vil blive budt på kaffe og kage.

Henrik Dybdahl vil fortælle om arbejdet med udstillingen og Charlotte S. Jensen vil fortælle om politiets arkiver.

København Noir er en visuel fortælling om den glemte mørke side af 1800 tallets København. Det er en fortælling om løse fruentimmer, om politiets censur, om udviste kriminelle og materiale, der længe har været gemt væk i Stadens Arkiver.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16