Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Sættter NETTO-bomerang øget fokus

DANMARKS HANDELSSTANDSFORENINGER
Bent Aarrebo Pedersen, formand, Vestre Messegade 9a, 2650 Hvidovre
Telefon 36 47 01 28 23 23 00 28 aarrebo@adr.dk

PRESSENOTAT

Sættter NETTO-bomerang øget fokus på og køb af og øget salg af danske produkter?

NETTO`s planer om flere udenlandske produkter bl.a. fra Polen for bedre at kunne konkurrere prismæssigt med udenlandske gigantkæder som ALDI og LIDL gav så misfornøjede reaktioner fra danskere i NETTO-butikker og i medierne, at NETTO omgående har trukket følehornene til sig. NETTO kommer ikke til at købe så meget i Polen som ellers ønsket, er meldingen nu.

Hele debatten har sat øget fokus hos forbrugerne og i medierne på køb af danske produkter. Det kan måske få både NETTO og de andre store kæder også de udenlandske til også at sætte ekstra fokus på danske produkter i den kommende tid. Tilliden til danske produkter som mest sikker mad har fået ekstra opmærksomhed hos i forvejen skeptiske kunder. Og konkurrencen er jo benhård på et dagligvaremarked med overkapacitet.

Det kan ikke undgå at smitte positivt af på køb af danske produkter. Men hvor længe. Det vil konkurrencen mellem kæderne om forbrugernes gunst og en fortsat mediedebat herom være ret afgørende for. Og dertil kvaliteten og de priser danske produkter kan udbydes til.

Debatten er et stort positivt forbrugervink til danske producenter, påpeger Bent Aarrebo Pedersen, formand for Danmarks Handelsstandsforeninger med håbet om, at danske producenter forstår og evner at leve op hertil både i kvalitet og pris.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16