Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Jul på Nørrebrogade - støt de gode initiativer og styrk handlen i gaden

Kære butikker

Der er mange måder vi i fællesskab kan stimulere handlen i jeres butikker. En af måderne er at sørge for at gaden er hyggelig, spændende og udviser venlighed og engagement.

Tirsdag den 10. december afholder vi derfor et julearrangement, som vi kalder ”Mens vi venter på Sneen…” i Folkets Park. Her producerer vi alternativ julepynt til Nørrebrogade. Den alternative pynt består bl.a. i, at vi spraymaler enebærtræer i forskellige farver. Ideen er således, at vi efterfølgende giver dem videre til jer butikker, som igennem december måned, sørger for at stille 1-2 træerne ud på gaden i jeres butikkers åbningstid.

Ved at lave en kollektiv handling som denne forestiller vi os, at gaden vil tiltrække positiv opmærksomhed og minde om, at det kan være en god idé at gøre sine julekøb på Nørrebro.

Giv mig besked om I er med på ”legen”, så sørger vi for at sætte jer på listen som modtager at et flot og alternativt juletræ. Vi har et begrænset antal træer, så vi fordeler træerne efter først-til-mølle-princippet.

Med venlig hilsen
Mette Rathsach
Kvartermanager - Nørrebro lokaludvalg og Hotspot Nørrebro
E: bx1r@okf.kk.dk
T: + 45 29 28 44 75

OBS!
Følg med i vores julekalender-quiz i december
Vi står også bag en julekalender, som vi laver i samarbejde med Handelsforeningen. I finder den på Nørrebro Lokaludvalgs facebookside: www.facebook.com/noerrebrolokaludvalg. Læs i øvrigt mere om vores kvartermanagement-initiativer på Nørrebro Lokaludvalgs hjemmeside: http://www.noerrebrolokaludvalg.kk.dk/

P.S. Vi er i øjeblikket ved at udarbejde en ”Køb lokalt-kampagne” for alle butikker på Nørrebro. Det vil I høre mere om snarligt.


Med venlig hilsen

Mette Rathsach
Kvartermanager - Nørrebro lokaludvalg og Hotspot
E: bx1r@okf.kk.dk
T: + 45 29 28 44 75

Download PDF her  

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16