Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Nyt tilbud til Medlemmer

Er du medlem af Nørrebro Handelsforening, har du nu mulighed for at påvirke læserne med et banner. Se ude i højre side på www.norrebro.dk. Vi forsøger til stadighed at forbedre vores kommunikation både til medlemmer og omverdenen gennem hjemmeside og Facebook. Reaktionerne udebliver dog heller ikke. Husk, at Nørrebro i den kommende tid bliver udsat for voldsomme trafikale ændringer. Følg med på Facebook og hjemmeside.

Et nyt tilbud
Vi er nu klar med et nyt tilbud til vore medlemmer.
Som de mest aktive af vore medlemmer sikkert har set har vi forbedret og fornyet vores kommunikation. Vi har fået oprettet en meget aktiv Facebook. Denne er blevet kombineret med vores hjemmeside www.norrebro.dk. Og det har betydet, at vores side læses af langt flere.

3.500 artikler til rådighed
Siden indeholder efterhånden 3.500 artikler, som er tilgængelig i vores elektroniske arkiv. Her beskriver vi fortrinsvis detailhandelens vilkår på Nørrebro. Men også masser af andre emner berører vi.

Vi kan blandt andet nævne Nørrebrogade, Den kollektive trafik, heriblandt Metroens problemer, Udvikling i detailhandelen, nethandelen, juleudsmykning, butiksdød, lokalhistorie, bussluse, infrastruktur og mangel på samme og meget mere.

Vores hjemmeside www.norrebro.dk bliver konstant opdateret.

Mange reaktioner
Vores artikler har i tidens løb givet meget omtale i diverse medier. Og reaktionerne på disse artikler er mange.

Mange læsere
Vores mange emner har mange læsere. Det er både andre medier, detailhandlere, kunder, folk fra andre bydele samt folk fra andre byer.
Vores Facebook har også fået nye læsere.

Se, hvordan det kan gøres
Du har nu mulighed for at påvirke alle læserne med dit logo eller andet, evt. med link til din hjemmeside. Send blot en png. fil i størrelse af 400 x 100 pixel til info@johnny-beyer.dk

Du kan allerede nu gå ind på vores side, og se, hvordan det ser ud. Det er helt op til dig selv, om du vil gøre brug af dette tilbud.

Vi vil gøre endnu mere
Vi vil fremover gøre endnu mere ud af vores nye kommunikations - strategi, og vi håber, at vore medlemmer bakker vores initiativer op. Det er disse tider, vi skal stå sammen, særlig når det gælder Nørrebro. Her vil det som mange gange nævnt, ske store trafikale ændringer i den kommende tid.

Venligst
Uwe Brodersen
sekretær /Nørrebro Handelsforening

Forslag til emner til Facebook/Hjemmeside modtages gerne
uwebrodersen@dbmail.dk


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16