Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Bedre tider på vej !!!

DANMARKS HANDELSSTANDSFORENINGER
Bent Aarrebo Pedersen, formand, Vestre Messegade 9a, 2650 Hvidovre
Telefon 36 47 01 28 23 23 00 28 aarrebo@adr.dk

Bedre tider på vej !!!

Det luner selvfølgelig med de seneste mere positive meldinger for i år og de kommer år fra Nationalbanken bakket forsigtigt op af førende bankøkonomer. Meldinger, der ikke må blive en sovepude. Hverken for politikere eller butiksejere. På det seneste viser Danmarks Statistiks konjunkturbarometer for marts: “Positive forventninger i detailhandlen” – især “høje forventninger til omsætningen de kommende 3 måneder.

Spådom om rekord stort påskeforbrug i år. Men. Men. Danskernes millirdgæld kan bremse opsving, er dagens melding i Berlingske Tidende.

Ejendomsejere m.fl. som betalende medlemmer i handelsstands/cityforeninger
Skal bymidterne have et løft, er der brug for et forbedret økonomisk grundlag hos de fleste handelsstands/cityforeninger, hvor de enkelte ejendomsejere og - ikke kun butikkerne - men også de øvrige erhvervsdrivende i bymidten fuldt ud støtter op og bliver betalende medlemmer af foreningen.

Det er et tema flere og de fleste handelsstands- og cityforeninger bør sættet højt på dagsordenen – og samtidig få gjort alle butikker, der kører på frihjul (gratis i bymidten) skamfulde. Investeringer i bymidten kan komme igen i form af fastholdelse af eller øget omsætning, mere bosætning, fastholdelse af bosætning og øgede ejendomsværdier. Et nødvendigt håndtag at dreje på for bymidterne. Et spørgsmål om rentabel værdi-overlevelse for alle i bymidten. Også for ejendomsejere og mange andre med adresse i bymidten og med afhængighed af en levende bymidte.. Det er en debat/et tema, der ses flere steder i landet i medierne.

Sluttelig blot en stor tak for et godt 19-års samarbejde


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16