Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Nu blev Julelysene tændt på Nørrebrogade

Julelysene blev den 27. november tændt under festligheder på Den Røde Plads. Der var Risengrød, kakao, Klementiner og brændte mandler. Der var dans om juletræet men også musik og ildgøglere. I år er der langt flere juleguirlander end tidligere. Helt nede fra Søerne til Borgmestervangen. Og Nørrebro Handelsforening samler stadig ind og håber at nå målet. Ja, vores sælgere fortsætter til den 24. december. På Facebook har kunder og beboere på Nørrebrogade været begejstret. De vil også være med i indsamlingen. Dette må da smitte af til en fantastisk jul for alle, både kunder/beboer samt handlende. Foreninger, handlende og såmænd også beboere/kunder kan stadig nå at bidrage til indsamlingen.

Borgmesteren tændte lyset
Fredag den 27 november klokken 15.55 tændte teknik – og miljøborgmesteren for julelysene på Nørrebrogade.

Risengrød, kakao og klementiner samt brændte mandler
Det skete i forbindelse med et arrangement på Den Røde Plads. En masse kom forbi og fik klementiner og så var det gratis uddeling af trafikveste til voksne.

Danske Folkehjælp solgte risengrød og varm kakao med flødeskum

Der blev serveret masser af brændte mandler og masser af smagsprøver. Der var dans om juletræet. Nogle var så heldig at få en ringklokke. Og andre fik ordnet deres cykel af Loke Cykler.

Sover julemanden stadig
Gad godt nok vide, om julemanden stadig sover, for ham så man ikke noget til.

Musik og ildgøglere
Cirka to – tre timer varede arrangementet. Der var sørget for underholdning idet balkanbandet Sherzandum indledte og afsluttede arrangementet. De kørte også op og ned ad Nørrebrogade.

Ja og så kom LongJohnJam og Ildgøglerne også frem på pladsen.

Stor interesse om julebelysningen
Nørrebro Handelsforenings opfordring til at deltage i julebelysningen på Facebook er set af 38.945 dags dato. Opfordringen og billedet er blevet delt 164 gange. Og det er blandt disse, der trækkes lod om en julekurv.

Bestyrelsen, samarbejdspartnere og politikere er dog blevet valgt fra. En meget livlig debat har det været om julebelysningen. Langt den overvejende del af dem, der har deltaget i debatten mener, at der skal være julebelysning på Nørrebro. 764 har liket vores opfordring.

Forhåbentlig smitter den positive stemning
Nørrebro Handelsforening håber at denne positive stemning blandt Nørrebrogades kunder smitter, så vi kan få en kanon – jul, også med hensyn til omsætningen. Denne positive stemning håber vi, smitter af hos de handlende så de alle vil bidrage. Og handelsforeningens sælgere, der samler ind til juleudsmykningen, håber at kunne nå i mål. Så de går lige en ekstra omgang. Men du kan som forhandler stadig bidrag ved at ringe til 20 86 80 70. Johnny Beyer tager glædeligt imod. Også de første ejer – og andelsforeninger har bidraget. Vi håber, at flere vil deltage.

Og husk lige, at bestyrelsen også skal passe deres arbejde ved siden af indsamlingen.

Kunder og beboere kan også deltage
Er du kunde og beboer på Nørrebrogade, og gerne vil deltage i indsamlingen så indsend dit bidrag på kontonummer 4180 10097312

Nørrebro Handelsforenings sælgere fortsætter med at samle ind helt til den 24. december.

Og det er egentlig ganske enkelt, at jo flere penge Nørrebro Handelsforening skal bruge til at dække underskuddet, jo mindre chance er der for julebelysning næste år. Men vi er positive mennesker og håber slet ikke, at det kommer så vidt.

Mange flere guirlander end sidste år
Vi ved godt, at det er cirka 10 år siden, der har været juleguirlander langs kirkegårdsmuren, men der er trods alt mange flere juleguirlander op end sidste år. I år er der guirlander op på hele gaden lige fra Søerne til Borgmestervangen. Og mon ikke vi skal tage et billede af det hele mens julesneen langsom daler ned i vores skønne bydel.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle, både detailhandlere og kunder en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16