Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Julegaveomtanke

DANMARKS HANDELSSTANDSFORENINGER
Bent Aarrebo Pedersen, formand, Vestre Messegade 9a, Avedøre Lejren, 2650 Hvidovre
Telefon 36 47 01 28 36 48 02 19 23 23 00 28 aarrebo@adr.dk  

JULEGAVE-NOTAT

Julegaveomtanke: Chancekøb eller kvalitetskøb
Råd og lyst til større gaver i god kvalitet med god sikkerhed for bytning og returnering

Det vrimler med gavekunder i bymidternes specialbutikker med udvalgsvarer i disse dage som altid i de sidste dage før Jul. Måske mere i år. Gavekøberne går i år efter valg af større gaver i god kvalitet og i butikker med god sikkerhed for helst bytning og men også returnering, hvis et ellers omhyggeligt valg alligevel viser sig at blive en dobbeltgænger eller en forkert størrelse.

Der er i år både råd og lyst til større gaver i god kvalitet.
Gavekøberne finder derfor i høj grad også personlig betjening og butiksviden vigtig som grundlag for hjælp til et godt gavevalg, især når valget gælder større kvalitetsgaver og måske samtidig lidt færre gaver.


Det er de meldinger til og om en rigtig god julehandel, der indløber til os i bestyrelsen i Danmarks Handelsstandsforeninger, påpeger foreningens formand Bent Aarrebo Pedersen efter et nyligt afholdt bestyrelsesmøde torsdag den 14. december.

Gavekøberes ønsker om i år at give større gaver i god kvalitet betyder vel også, at mange fravælger at gå efter tilbudsgavekøb i dagligvare- og discountkæderne, hvor det jo kan blive et chancekøb af et eengangs slagtilbud uden senere på grund af fejl eller forkert størrelse at kunne byttes til et andet produkt af samme slags, fordi der kan være udsolgt før Jul.

Nok også en årsag til, at det vrimler med gavekunder i bymidternes specialbutikker med udvalgsvarer og en ekstra udfordring til at leve op til naturlige forventninger om god personlig betjening og tid til ordentlig rådgivning. Er det en positiv oplevelse her op til Jul, giver det vel også lyst til at komme igen en anden gang.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16