Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Så er der snart jul på Nørrebro

Offentliggjort 2. oktober 2006

Så kaldes der ind til julearrangement på Runddelen og langs Assistents Kirkegården. Julemanden og hans hjælpere efterlyser gaver fra medlemsbutikkerne til uddeling. Hvis du vil faldbyde julegaver, har du chancen for at tilmelde dig julemarkedet.

Nørrebro Handelsforenings loppemarked er blevet 20 år. Stort tillykke herfra.

Lørdag den 25. november er der atter juleloppemarked langs Assistents Kirkegård. Hvis du vil have en bod, så kontakt Nørrebro Handelsforenings loppemarked Loppemarked

Måske bliver der en del julegaver at hente. I hvert fald har julemanden lovet at komme forbi. Han deler gaver ud, som forhåbentlig er sponseret af medlemsbutikkerne fra Nørrebro Handelsforening.

Har du noget, som du mener, kan interessere julemanden så kontakt julemandens hjælpere Loppemarked

Juletræet tændes klokken 12, og der vil blive svingende gospelmusik med G – Force.

Det er de utrættelige Inga og Gunnar Berling, der igen arrangerer løjerne. I al stilhed har de i år stået for løjerne i hele 20 år.

Det er måske Københavns ældste loppemarked, i hvert fald var det en gang Danmarks længste loppemarked. Hver lørdag fra maj til oktober, trækkes der mange kunder til Nørrebro, til loppemarkedet langs Assistents Kirkegård.

Initiativet er rost i skyerne af blandt andet politikere. Men det der piner ægteparret Berling er at loppemarkedet skal betale afgift, og det slipper konkurrerende loppemarkeder for i nærheden.

Politikere har også udtalt, at det åbne rum skal bruges bedre, men afgifterne slipper man ikke for. Det overskud, der trods alt er blevet, bliver brugt til at glæde Nørrebros befolkning. Det er blandt andet til et juletræ på Runddelen.

En række butikker fra Runddelen til Stefans Kirken arbejder på at sætte julekæder op, og lave fællesannoncering, som et selvstændigt initiativ.

Som tidligere nævnt, har Generalforsamlingen i Nørrebro Handelsforening besluttet, at foreningen ikke mere skal dække underskuddet ved opsætning af julekæderne. Underskuddet skyldes manglende opbakning fra forretningerne på Nørrebro.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16