Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Grundloven gælder ikke på Nørrebro

Offentliggjort 8. februar 2007

Modstandsbevægelse, borgergruppen og folkebevægelsen SIAD (Stop Islamiseringen Af Danmark) har tre gange fået afslag på en demonstration på Nørrebro. Grundloven er sat ud af kraft på Nørrebro, siger de. Derfor vil de demonstrere uden tilladelse. Politiet frygter for ballade og hærværk.

Fadergruppen opfordrer til at vi ignorerer dem. Men hvem er SIAD?

En anden gruppe på hørefløjen, Frit Danmark opfordrer til at bruge våben mod deres modstandere. Vi skal dog advare om, at det ikke er læsning for sarte sjæle

Grundloven er sat ud af kraft på Nørrebro. Det hævder SIAD (Stop Islamiseringen Af Danmark).

Modstandsbevægelsen, som de selv kalder sig, har nu tre gange fået afslag til at afholde demonstration. Nu vil man tage sagen i egen hånd, og foretage en uanmeldt demonstration. Grunden til, at det skal være på Nørrebro, er ifølge SIAD, at her er den største koncentration af islamister.

Til Jyllands Posten, siger Anders Gravers, lederen af de 400 medlemmer:

  • De er kommet her for at spise brød og undslippe mørke kræfter, og derfor skal de lære det frie samfunds spilleregler.

Beboerhus frygter ballade

Valby beboerhus har nægtet foreningen, at bruge huset fremover. Det sker efter overfald under et tidligere møde i huset. 8 ”autonome” trængte 13. januar ind under et møde. Via mail og telefon har huset også modtaget trusler, og personalet har meddelt, at de ikke vil arbejde under politibeskyttelse.

  • Det kan ikke være rigtigt i et demokrati, at vi ikke må demonstrere, og nu må vi åbenbart heller ikke holde møder indendørs.

Sådan var ordene af SIAD’ s landsformand, Anders Gravers.

Kulturborgmester Martin Geertsen vil have sagen undersøgt. Han siger til Berlingske.dk:

  • I udgangspunktet skal alle kunne leje lokaler, og vi skal ikke ligge under for trusler og pression ved at nægte at leje ud.

Frygt for hærværk

Politiet er bange for omfattende uroligheder og hærværk. Endvidere kan de ikke garantere for sikkerheden, derfor har de forbudt demonstrationen. Per Larsen siger til Jyllands Posten.

  • Jeg mener ikke, at de giver anledning til demokratiske panderynker. Vi har ikke villet give tilladelse til, at de kan demonstrere på Blågårdsgade ud fra en iskold og nøgterne vurdering af, hvordan tingene kan udvikle sig. Men vi har sagt, at der er mange andre steder, hvor de kan demonstrere, f.eks. på Christiansborg Slotsplads.

Fadergruppen: Ignorer dem

Budskabet fra Fadergruppen erLad dem værre, forhold jer rolig.

Men mange Nørrebro – borger vil ikke finde sig i, at man skal anfægte tolerancen og mangfoldigheden i bydelen.

Trussel eller ligegyldig?

www.norrebro.dk kigger på den forening, der påstår, at alle spilleregler er sat ud af kraft på Nørrebro. Er det bare nogle få mennesker, der vil have opmærksomhed? Eller er det en trussel for det mangfoldige Nørrebro?

Hvorfor må der visses terrorflag på Nørrebro?

SIAD forstår ikke afslaget. De spørger, hvorfor Hizb- ut – Tahrir og terrororganisationer kan demonstrere på Nørrebro og ikke dem.

Hvorfor må Hizbollah og Hamaz vifte med deres terrorflag?, spørger de på deres hjemmeside.

Demokrati, ytringsfrihed og ligestilling er afskaffet på Nørrebro ifølge deres terminologi.

  • Det vil altså sige, at disse almindelige danske værdier som enhver dansker tager for givet ikke gælder disse steder, siden de ikke må ytres der.

SIAD: Politiet tør ikke

Endvidere skriver SIAD:

  • Nå må Lene Espersen indrømme, at det ikke er SIAD, der er et problem, men problemet er, at regeringen har tilladt så mange, med en for demokratiet uforenelig tro, at bosætte sig så mange på et sted, at vort politi hverken kan eller tør anvende fornøden magt mod udemokratiske kræfter, der vil forhindre dansk ytringsfrihed.

Modstandsbevægelsen anerkender ikke et nej til at demonstrere på Nørrebro. De henviser til § 79 i Grundloven:

  • Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse til at samle sig ubevæbnede

Følg med i ”mørklødedes” overgreb mod ”dansk ejendom”

På deres hjemmeside kan man følge med i politirapporter med overfald og angreb på ”dansk ejendom” og ”danskere” når de er foretaget af mørklødede personer.

De mener også, at man straks skal sende de 20.000 muslimer hjem, der åbenbart i virkeligheden ikke står til rådighed for det danske arbejdsmarked, siden de stadigvæk får lov til at modtage offentlige ydelser uden at lave noget.

  • Justitsministeren anerkender § 79i Grundloven, men påkalder sig nødret, fordi regeringen ikke kan styre de folk, de har inviteret ind i landet

SIAD: Hvor længe skal vi finde os i ”uduelige politikere”

SIAD har en helt klar filosofi om Islamismen:

  • Islamismen har for længst erklæret vesten krig, men vesten lukker øjnene og vil ikke tro på det. Vesten vil ikke reagere for smertetærsklen er nået, og så kan det være for sent. Hvor længe skal vi finde os i vore uduelige politikere?

SIAD – nu også et parti

SIAD kan nu også kalde sig et parti. Navnet er godkendt af Indenrigs – og Sundhedsministeriet. Man er i gang med at opbygge partiorganisation. Den vigtigste opgave er at danne fælles front mod den ”islamistiske besættelsesmagt”. Man erkender, at man ikke har nogen partipolitisk profil, andet end at standse den udvikling der fører Danmark i retning af en islamisk diktaturstat.

Borgerlisten Stop Islamiseringen af Danmark er nu blevet en folkebevægelse. Udnævnelsen har man givet sig selv efter ”succes” ved Byrådsvalget i Aalborg, hvor man fik 1.300 stemmer eller 1,2 % af stemmerne. Men man skal lige have samlet stemmer, så kan man kan stille op til et Folketingsvalg.

Kontrollen med landet, skal genvindes

På hjemmesiden er det en bredside mod vores politikere.

  • De tror virkelig på, at man kan føre dialog med religiøse fanatikere. At man kan tale fornuft med en islamist.

  • Får islamisterne det imidlertid som de ønsker, vil demokratiske og frihedselskende foreninger og bevægelser som vores blive forbudt. Når vi der til, bliver kampen for at genvinde kontrollen med vores land vanskeligere. Det er derfor nu – mens vi har loven på vor side, at slaget skal slås.

Danskere bliver et mindretal

Vi får også følgende interessante melding:

  • Forskere i befolkningssammenhæng ved Københavns Universitet har regnet ud, at de etniske danskere (den oprindelige befolkning) vil være et meget lille mindretal i slutningen af dette århundrede.

  • Muslimerne bliver den hurtigst voksende befolkningsgruppe i Danmark, og det gør at flertallet nødvendigvis kommer til at bestå af Islam s tilhængere.

SIAD stopper ikke foreløbig

Og det er ikke en chance for, at modstandsbevægelsen, borgerlisten og folkebevægelsen SIAD stopper foreløbig.

  • Nu har vi sat os det mål, at vi ikke stopper før de dele af koranen, hvor der står, at de vantro skal pines og plages og dræbes, bliver forbudt i Danmark. Dette er ikke en krig mellem civilisationer som nogle påstår, men en krig mellem en stenalder – religion og den moderne civiliserede verden.

  • Vi vil ikke i multikulturens hellige navn acceptere et tilbageskridt for Danmarks folk og land p.g.a en bande skræmte politikere.

Frit Danmark vil bruge våben

En anden gruppering på den yderste højrefløj er klar til at bruge våben mod deres politiske modstandere. Formanden, Micheal Ellegaard opfordrer ifølge Jydske Tidende sine medlemmer til at købe en bestemt slags luftgevær. De er meget kraftige, og kan erhverves af alle over 18 år uden våbentilladelse.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16