Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Læs E-mail afsendt til erhvervsminister Bendt Bendtsen

Kære Bendt Bendtsen,

Nørrebro Handelsforening henvender sig til dig som erhvervsminister, fordi erhvervslivet på Nørrebro igennem den seneste tid har gennemlevet en meget barsk periode på grund af urolighederne i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset.

Vi synes, at politiet har udført hele opgaven på en meget sober og flot måde, så derfor er det ikke Lene Espersen vi har brug for at tale med, men dig i din egenskab af erhvervsminister.

Nørrebros detailhandel kæmper både med problemer omkring knuste butiksruder, afbrændte biler m.v. og enten manglende forsikringsdækning, eller hvis forsikringen dækker så en høj selvrisiko, men også i meget høj grad manglende indtjening, fordi de normale kunder holder sig væk fra området.

Konsekvensen af dette vil være, at flere forretninger formentlig vil blive nødt til at lukke, og andre vil flytte til andre kvarterer, for at komme væk fra Nørrebro. Vi har allerede kendskab til i hvert fald en enkelt butiksindehaver, der er ved at flytte, fordi urolighederne er gået hårdt ud over ham. Han har haft forretning på Nørrebro siden 1958.

Alt dette betyder, at det Nørrebro vi er ret stolte af og glade for, fordi det er så farverigt og mangfoldigt, vil forsvinde.

Vi vil derfor være meget interesseret i at få et møde med dig, så vi kan drøfte om der findes nogle muligheder for på en eller anden måde at kompensere de hårdt ramte butiksejere her på Nørrebro.

Vi håber, at det vil kunne lade sig gøre i den nærmeste fremtid, og vi ser frem til at høre fra dig.

Du vil kunne se vore holdninger på www.norrebro.dk
Med venlig hilsen

Johnny Beyer
Formand
Nørrebro Handelsforening
Nørrebrogade 61
2200 København N.
Telefon 35371891
info@norrebro.dk
www.norrebro.dk

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16