Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

300 protest - streamers ulovligt fjernet

Offentliggjort 9. december 2008

En gruppe mennesker, der er ligeglade med butikkernes overlevelse har fjernet cirka 300 protest streamers fra butikkernes vinduer. En stikprøve viser, at butikkerne på Nørrebrogade stadig lider under trafikforsøget. Nørrebro Handelsforening er i gang med juridiske undersøgelser.

Nørrebro Handelsforening havde fået fremstillet over 300 gule streamers med påskriften: Denne butik er lukningstruet, på grund af trafikomlægningen på Nørrebrogade. (se den her på siden)

Disse streamers er blevet ulovligt fjernet af en gruppe mennesker, der ikke er enige med handelsforeningen. De sidste blev fjernet i forbindelse med en trafikaktion, tirsdag morgen.

De gule streamers var sat op for at gøre kunderne opmærksom på den alvorlige situation, butikkerne på Nørrebrogade befinder sig i.

  • Disse mennesker er sikkert ligeglade med butikkerne. Måske kommer de til lukkede døre næste gang. De respekterer ikke, at butikkerne har en anden holdning til trafikforsøget end dem. De accepterer åbenbart ikke de demokratiske spilleregler udtaler Johnny Beyer, formand for Nørrebro Handelsforening.

Foreningen har lavet stikprøver på baggrund af den undersøgelse, man foretog for et par uger siden., hvor det viste sig at butikkerne havde en gennemsnitlig omsætningsnedgang på 20 pct. Stikprøverne viste at tilbagegangen stadig ligger på de 20 pct.

Foreningen har afleveret høringssvar, som kan læses her på siden Klik her - Desuden er foreningen i gang med juridiske undersøgelser.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16