Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Ny formand i Erhvervslejerforeningen i Storkøbenhavn.

Offentliggjort 20. maj 2009

Ny formand i Erhvervslejerforeningen i Storkøbenhavn - www.erhvervslejeren.dk

På Storkøbenhavns Erhvervslejerforening ELOs generalforsamling den 11. maj 2009, blev der valgt ny formand og næstformand. Den nye formand er Tom Fuglevig og næstformand blev Johnny Beyer.

Tom Fugleevig er ikke et ubeskrevet blad, idet han er kendt i de københavnske handelsforeninger, hvor han i mange år har udført et stort og engageret arbejde.

”Lejen er en af de få ting, man ikke selv kan justere, siger Tom Fuglevig. Man kan selv vælge, om man vil have 5 eller 7 ansatte i sin virksomhed. Man kan også tilrette de fleste af omkostninger, så de passer til omsætningen. Der er periodevist set grove lejestigninger, og det påvirker både prissætningen og indtjeningen. Nu kan bøtten imidlertid være ved at vende, hvorfor man som lejer også skal være opmærksom på, at lejen kan nedsættes i takt med markedsudviklingen.

I Storkøbenhavns Erhvervslejerforening ELO vil vi fremover arbejde tættere sammen med handels- og centerforeningerne for at opnå en rimelig leje for detailhandelen i København.”

Kontaktperson:
Tom Fuglevig,
- www.erhvervslejeren.dk - telefon 2040 8102 e-mail tom@fuglevig.eu

fakta:

Erhvervslejernes Landsorganisation er en forening, der varetager de erhvervsdrivende lejeres interesser over for udlejere, offentlige myndigheder og politikere.
Vi rådgiver store og små erhvervslejere i aktuelle sager og sikrer, at lejerne får en fair behandling.

Som forening skaffer vi erhvervslejerne indflydelse på nye lovforslag på området, fordi vi får lovforslag til høring og får mulighed for at kommentere på dem. Eksempelvis deltog vi aktivt i forhandlingerne om den nuværende erhvervslejelov fra 2000 og fik luget ud i tiltag, der ellers ville have forringet situationen for erhvervslejerne.

Som erhvervslejernes officielle repræsentant udpeger vi lægdommere. Det gør vi for at sikre, at leje-repræsentanten kan matche repræsentanten fra udlejer, når sagen bliver prøvet ved en domstol. Jo dygtigere lægdommere, vi kan stille med – des bedre behandling er vores medlemmer sikret i en sag. Derfor afholder vi kurser for lægdommere og stiller os til rådighed med råd og vejledning i konkrete domssager.

Kort sagt arbejder vi for reelle huslejer og for gode og ordentlige vilkår for erhvervsdrivende lejere. Det har vi gjort, siden foreningen blev stiftet i 1980.
Vores fokus er ene og alene erhvervslejernes vilkår og derfor er vi uafhængige af partipolitik


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16