Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Skyldes usikkkerhed om privatøkonomien

DANMARKS HANDELSSTANDSFORENINGER
Bent Aarrebo Pedersen, formand, Vestre Messegade 9a, 2650 Hvidovre
Telefon 36 47 01 28 23 23 00 28 aarrebo@adr.dk

Skyldes usikkkerhed om privatøkonomien og manglende synliggjort fremtidspolitik i høj grad også medievalget af forsideemner

Forbrugernes – især kvindernes – usikkerhed omkring privatøkonomien med forventninger til stigende priser i henhold til nyeste opgørelse overfor forbrugertilliden hos Danmarks Statistik skyldes i bund og grund måske også manglende tillid til landspolitikernes duelig til at bringe Danmark ud af suppedasen efter finanskrisen. Og det gælder tillid til både blå og rød gruppering.

Kvinderne beslutter op mod 80% af familiens daglige indkøb også i stigende grad større indkøb. De er samtidig som befolkningsgruppe i flertal og især som ansatte i det offentlige, hvor jobusikkerheden er markant stigende. De holder igen til gentagen undren hos økonomer.

Har der mediemæssigt været alt for megen følelsesmæssig pressefokusering på personer og alt for lidt på forståelig saglig fremtidspolitik?

Mediernes emnefokusering, emnebalancering og holdningsindflydelse har haft og vil få et stort medansvar for, hvor hurtigt og godt eller hvor skidt, vi kommer videre med nødvendig, synliggjort og forståelig fremtidspolitik i Danmark, påpeger Bent Aarrebo Pedersen, formand for Danmarks Handelsstandsforeninger og for Hvidovre Erhverv.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16