Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Medlemsinformation - Oktober 2013

Medlemsinformation - Oktober 2013
Denne information handler om Medlemsmøde, Juleudsmykning, Halloween og vores Hjemmeside.

Kære medlemmer. Vi er ikke herre over de politiske beslutninger, der træffes omkring Nørrebrogade. Men vi ved, at mange af vore medlemmer har lukket deres butikker. Det betyder dog ikke, at vi skal hænge med mulen.
Vi forsøger hele tiden, at komme i dialog med politikere, for at få handelslivet tilbage til bydelen. Men vi kan også selv gøre noget. Se her:

1. Medlemsmøde den 22. oktober
Medsendt er en invitation til Medlemsmøde i Føtex den 22. oktober kl. 18.00 Vi håber her under hyggelige former, at kunne præsentere nogle af vore mange tiltag. Inden vinsmagningen vil formanden Hans Mejlshede orientere om følgende:

Information fra Formanden
Juleudsmykning
Foreningens økonomi

Efter dette er Føtex vært for vinsmagning af 25 udsøgte vine.
Husk tilmelding inden 18. oktober til Jakob Larsen 3586 4000.
Kun for medlemmer

2. Juleudsmykning
Det er vigtigt for Nørrebro Handelsforening at få juleudsmykning på Nørrebrogade. Vi når ikke hele Nørrebrogade i denne omgang. Men hvis der bliver nok opbakning denne gang, så lover vi det til næste år. Men det hele handler om økonomi. I flere omgange har bestyrelsesmedlemmer fra foreningen forsøgt at få penge indsamlet til formålet.
Vi har fået tilskud fra Nørrebro Lokaludvalg og flere butikker har givet tilsagn. Men vi mangler lige det sidste. Derfor vil tre ambassadører besøge deres nabobutikker, for at få samlet det sidste. Du vil på medlemsmødet blive orienteret.
Vi arbejder på at få en facebook - side, hvor bidragsyderne vil få indflydelse m.m.

3. Halloween - arrangement den 31. oktober
Medsendt er en invitation til deltagelse i dette arrangement, den 31. oktober. Har du gode ideer eller spændende tiltag så kontakt
Kvartermester Mette Rathsac, Nørrebro Lokaluvalg/Hotspot 45 29 28 44 75.

4. Følg med på vores hjemmeside
Vores hjemmeside www.norrebro.dk har stigende besøgstal. Her ligger efterhånden 3.500 artikler. Siden bliver løbende opdateret. Her kan du følge med omkring Nørrebro, detailhandel, uddannelse, arbejdsløshed, erhvervsklima, p - forhold, Nørrebrogade, butiksdød, loppemarked, Nørrebros historie, Metro, den kollektive trafik, pendlere, cykelstier, miljø, infrastruktur eller mangel på samme og meget mere.

Nørrebro Handelsforening håber, at du bakker op om disse tiltag.

På Bestyrelsens Vegne
Uwe Brodersen
Sekretær/ Nørrebro Handelsforening

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16