Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Støt Julebelysningen på Nørrebrogade

Det er et dyrt projekt, indrømmet
Såfremt alle julekæder skal op på Nørrebrogade vil det koste ca. 425.000 kr. Så meget regner Nørrebro Handelsforening dog ikke at indkassere. For at gøre det billigere for alle, har foreningen selv investeret i julekæder. Men derfor bliver det ikke billigere at deltage.

Selv investerer Nørrebro Handelsforening og foreningens loppemarked en væsentlig sum i foretagenet. Og Nørrebro Lokaludvalg samt Københavns Kommune har bidraget med en væsentlig sum.

En travl tid
For nogle af bestyrelsesmedlemmerne bliver det en travl tid, når man både skal passe sit eget arbejde, samt samle ind til julebelysningen.

Kontakt os
Derfor kan det være, at ikke alle butikker bliver besøgt. Men man kan i så tilfælde kontakte foreningen på telefon – nummer 2086 8070 eller info@norrebro.dk . Så dette argument burde ikke være et argument for ikke at deltage.

Måske vil du være solidarisk, og vil gerne bidrage, men kan af økonomiske årsager ikke ryste op med så meget, jamen så kontakt os bare

Du er meget velkommen allerede nu til at bekræfte, at du vil være med. Så sender vi dig en ordrebekræftelse

Vi ved godt nok at det er frivilligt
Johnny Beyer regner med at skulle besøge 147 butikker, og nogle skal nok besøges flere gange.

Der skal konstrueres breve og kontrakter m.m. Disse sendes ud til butikker og dernæst kommer Johnny Beyer på besøg. Foreningen kan ikke tvinge butikker til at være med. Det er frivilligt både for medlemmer og ikke medlemmer.

Men allerede de første har tilmeldt sig. Og den allerførste var en ejerforening, der også var med sidste år. Hvor er det bare skønt.

Julebelysningen glæder alle
Julebelysningen glæder ikke kun Nørrebrogades men også de lokale, både børn og voksne.

Det kan godt være, at nogle synes, at det er kommercielt. Lad dem dog bare blive i den tanke.

For os andre barnlige sjæle og børn glæder julehyggen. Og vi er mange, der gerne vil bevare denne på Nørrebro. Det sker både for at bevare detailhandlen i bydelen og for at glæde de lokale beboere.

For os udstråler julebelysningen varme, liv, hygge og sammenhold. Og det er indsamlingens resultat, der bestemmer, hvor mange julekæder, der kommer op. Andelsboligforeninger og Ejerforeninger er mere end velkommen til at bidrage.

Vi ønsker en fantastisk julestemning
Vi ønsker en fantastisk julestemning med masser af liv og glade mennesker – og økonomisk opbakning fra byens butikker, virksomheder og foreninger. Vi håber, at juleudsmykningen kan blive et årligt tilbagevendende tiltag, som er helt naturligt at man støtter.

Og så sætter vi en julekurv på højkant blandt de deltagende.

Tag nu godt imod os, derude – støt op om fællesskabet.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16