Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Velkomstmøde for Grønne butikker

Offentliggjort 12. februar 2006

Tirsdag d. 7. februar 2006 oprandt dagen, hvor medlemmerne af Københavns Miljønetværks butikskoncept, Grøn Butik, blev præsenteret for køreplanen for de næste tre år, og ikke mindst for hinanden.

Omkring 40 medlemmer var mødt op i Miljøkontrollens konferencelokale, Trekanten, på Kalvebod Brygge. Miljønetværket bød velkommen, hvorefter Johnny Beyer fra Flügger Farver fortalte om sine erfaringer som medlem. Dernæst gennemgik Mette Koch fra Københavns Miljønetværk planen for arbejdet med Grøn Butik de kommende tre år. Kort fortalt, skal medlemmerne arbejde med områderne drift, indkøb og affald, samt produkter og produktinformation. Netværket har udarbejdet en checkliste, hvorfra hvert enkelt medlem udvælger fem emner hvert år, som er relevante for dem at arbejde med.

I pausen fik medlemmerne lejlighed til at lære hinanden at kende over en buffet tilberedt af netværksmedlem Krunch.

Tre af emnerne på checklisten er obligatoriske for alle medlemmer at arbejde med. Aftenen blev afsluttet med Ole Ahm og Ann Vikkelsøe fra Energitjenestens oplæg om netop et af disse emner, nemlig energirådgivning. Ole fortalte om Energitjenestens erfaringer med at finde muligheder for energibesparende tiltag. Lys er ofte en stor energisluger i butikker, så oplægget blev afsluttet med en præsentation af de nye lavenergiforbrugende diodepærer.

Læs mere om Københavns Miljønetværk på

Se checklisten på www.kbhmiljonet.dk/checkliste

Klik på billederne - for at se dem større


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16