Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Få dog samlet integrations – projekterne på Nørrebro

Offentliggjort 10. september 2006

Først fik Fædregruppen en pris. Nu stopper man projektet. Den daglige rådgivning, og gruppens to fodboldhold skal stoppe øjeblikkelig. Baggrunden for dette skridt er antagelig personfnidder, gående tilbage til de radikale.

Resultatet vil blive dagligt hærværk og konfrontationer. Masser af lediggang følger i kølvandet. Flere end 500 unge mennesker bruger Fædregruppens aktiviteter og værested i dag

Indtil nu, er det brugt frivillig arbejdskraft. Men det er brug for penge, da aktiviteterne er steget væsentlig. Vi har brug for mere faglighed og derfor brug for at ansætte folk,siger Khaled Alsubeihi. Leder af Fædregruppen. Men Borgerrepræsentationen har vendt tommelfingeren nedad.

I 10 år har gruppen eksisteret, og lavet et enormt stort stykke socialt arbejde. Skal det virkelig være slut. Politikerne har haft rigelig med tid til at finde en løsning.

Store personlige omkostninger og beskyldninger har Khaled Alsubeihi været udsat for. Der er ikke tillid til Khaled, og igen anden vil overtage hans frivillige arbejde.

En løsning er nu, at Fædregruppen kommer under Rabarberlandet.

Det mest værdifulde er vores børn

Det mest værdifulde vi har, er vores børn. De er resultatet af et kærlighedsforhold. Den kærlighed giver vi videre til dem. Vi følger dem, bliver stolte af dem. Vi deler deres sejre og nederlag. Deres sorger og glæder. Vi forsøger, at opdrage dem til nogle værdier, vi synes er godt for dem.

Af og til lever vores børn ikke op til de værdier og grænser, vi som forældre har sat. De afprøver grænser. Grænser som heller ikke samfundet kan acceptere. Det er vigtigt, at man som forældre giver barnet frihed, men det skal være frihed under ansvar. Frihed har konsekvenser.

For et barn er det en forvirret verden, at vokse op i. De ser forældrene som ambassadører for det rigtige. Men når far og mor ikke har arbejde, er de ikke mere rollemodel. Så bliver det pludselig andre, man ser op til.

Det er yderst vigtigt, at de unge har noget at komme hjem til. En fritidsbeskæftigelse, et fritidssted, hvor man ikke behøver, at hænge på gadehjørnerne.

Nørrebro savner en samling på integrationen

På Nørrebro er mange gode initiativer sat i værk. Foreningen Nydanskere mener, endda, på Nørrebro fungerer integrationen bedst. Problemet er bare, at der ikke findes en brugbar koordinering.

Løsningen kunne være, at politikerne skulle lytte mere til lokale kræfter, der har problemerne inde på livet. Nørrebro Handelsforening har en løsning på problemet Nørrebro ahead, som politikerne dog ikke har hæftet sig særlig ved.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16