Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Dækker jeres forsikring

Offentliggjort 19. december 2006

Kære medlemmer af Nørrebro Handelsforening og virksomhedsejere på Nørrebro

Dækker jeres forsikring de smadrede butiksruder?

Via TV2 er vi blevet bekendt med, at visse forsikringsselskaber ikke dækker skader på bl.a. vinduer, der er sket i forbindelse med urolighederne lørdag på Nørrebro.

Som følge af konfrontationerne har Nørrebro Handelsforening derfor besluttet, at tilbude medlemmerne op til to timers gratis advokathjælp i forbindelse med forsikringsspørgsmål.

Forsikringsselskaberne behøver nemlig ikke at dække skaderne, hvis man ikke har en hærværksforsikring. Desuden skal butikken have en forsikring, der dækker driftstab. Og det er dyrt. Med andre ord. Butikker og virksomheder på Nørrebro skal have en dyrere forsikring, hvis man vil have dækket skaderne efter de unges vold og hærværk.

Hvis du / I har problemer med, at få dækket skaderne i forretningen/virksomheden vil vi gerne vide det og i er meget velkomne til at kontakte vores handelsforening - enten via telefon 35371891 eller Mail: Info@norrebro.dk

Derudover er vi også meget interesseret i, at vide mere om jeres samlede omkostninger i forbindelse med eventuelle skader - og hvor meget forsikringsselskaberne betaler - så vi på denne måde kan få et overblik over de økonomiske omkostninger efter urolighederne i lørdags.

Med venlig hilsen og fortsat god julehandel

Johnny Beyer

Formand

Nørrebro Handelsforening


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16