Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Jul på Nørrebro 2007

Offentliggjort25. november 2007

Juletræetpå Runddelen bliver tændt den 1. dec. Nissefar og Nissemor uddelerjulekalendere, slik og frugt. Samtidig arrangerer Nørrebro Handelsforeningjuleloppemarked langs Assistents Kirkegård, hvis ellers vejret tillader det.

Lørdag den 1. december kl. 12 tændes juletræet på Runddelen. Nissemor deler julekalendere ogfrugt ud til børn og voksne.

Samtidig bliver det mulighedfor at købe en julegave, idet der bliver arrangeret juleloppemarked langs AssistentsKirkegård, hvis ellers vejret tillader det. Stadeplads kan bestilles på

berling@webspeed.dk.

Det er de to utrættelige Ingaog Gunnar Berling, der står for løjerne. I 21 år har NørrebroHandelsforening stået for loppemarkedet langs Assistents Kirkegården. Hver lørdagfra maj til oktober har det været muligt, at gøre et godt indkøb her. I årblev perioden faktisk forlænget.

Dyraffære sidste år

Desværre blev det en dyr affærefor Nørrebro Handelsforening med juletræet sidste år. Aktivister, der støttedeUngdomshuset brugte træet til et af de talrige bål på Nørrebrogade. I hast måtteforeningen fremskaffe et nyt træ.

Det skete selv om NørrebroHandelsforening støttede de unge i deres kamp for et nyt hus, men selvfølgeligtog afstand fra vold, hærværk og plyndringer.

Man håber i år, at træet kanblive stående julen over til glæde for kunder og forbipasserende.

Julekæder

Også i år har et par vrededetailhandlere og kunder klaget over, at Nørrebro Handelsforening ikke sørgerfor julekæder over hele Nørrebrogade.

Problemet var, at NørrebroHandelsforening selv måtte betale større og større underskud på ”julekæde– kontoen” for hvert år, der gik. Beløbet nåede nogle år helt op på180.000 kr.

Dette sagde Generalforsamlingennej til, og Nørrebro Handelsforenings økonomi kunne heller ikke blive ved medat bære underskuddet.

Der blev simpelthen færre og færredetailhandlere til at betale de 44 julekæder. Og dem, der fastholdte deres støtte,ville ikke mere dække over gratisterne.

Indvandrerbutikkerfravælger pga. økonomi

Det er forkert at hævde, atindvandrerbutikker ikke vil være med på grund af deres tro. En undersøgelse,der har været bragt her på siden, viser, at grunden til, at de allerfleste vælgerfra, er økonomi.

Vi kan så glæde os over, aten gruppe energiske detailhandlere har taget initiativ til at få opsat julekæderfra Runddelen til Stefans Kirken.

Julegaverneskal købes på Nørrebro

Nørrebro Handelsforening ønskeralle en rigtig god jul og minder om alle de farverige butikker på Nørrebro,hvor man kan købe sine julegaver. Klik ind på foreningens side www.norrebro.dk og vælg siden med medlemmer. Her har du i mange tilfælde adgang til butikkerneshjemmesider. Disse kan også give inspiration, når du senere, skal købe dinegaver.

Vises den 1. december, når juletræet tændes.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16