Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Nørrebro Handelsforening forhindrer milliontab

Offentliggjort17. december 2007

Påen af detailhandelens største dage ville Dong Energy tage strømmen i op til 4timer på Nørrebrogade. Dette ville igen have ført til et milliontab i omsætningfor detailhandelen på Nørrebro. Mange butikker ville have været nødsaget tilat lukke. I sidste øjeblik har Nørrebro Handelsforening fået dette udskudt.

Detailhandelen på Nørrebro ervant til at miste millioner af kroner, når der er uroligheder. Men når der ogsåskal mistes millioner af kroner fordi strømmen bliver slukket – planlagt velog mærke, så protesterer den gamle handelsforening atter engang.

Langs Nørrebrogade skal allekabelkasser udskiftes, og så vidt Handelsforeningen kan forstå, så sker detteaf tre gange. Dong Energi ville have afbrudt strømmen i 4 timer den 19.december.

Dette er en af detailhandelensabsolut bedste dage.

Når strømmen bliver afbrudtbetyder det, at de fleste detailhandlere må lukke i den periode. Både pågrund af sikkerhed og på grund af andre ting. Da Nørrebro Handelsforeningerfarede, hvad man ville tog man straks kontakt til Dong Energy. Foreløbig harman fået udskudt strømafbrydelsen til en gang i januar 2008.

Dong Energy vil ikke foretagearbejdet om natten, som ellers ville have givet detailhandelen mindst gene. Maner bange for, at for mange alarmer ville gå i gang. Ligeledes ville dette væreet signal for eventuelle butikstyve.

Men strømafbrydelsen er kunudsat. Den kommer under alle omstændigheder. Hvornår, ja det vil Nørrebrohandelsforening tage en snak med Dong om, så arbejdet bliver planlagt i enperiode som er til så lidt chikane for såvel Erhvervslivet som beboerne påNørrebro.

Yderligere information kanindhentes hos formanden for Nørrebro Handelsforening, Johnny Beyer - telefon35371891 eller 20868070


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16