Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Ny formand i Ama`r Butikkerne

Sundbyernes Handelsforening afholdt sin ordinære generalforsamling
onsdag den 27.april 2011 og valgte Tom Fuglevig som ny formand i stedet for Lars Albrecht Jensen, der ønskede at træde tilbage efter 11 år som leder af foreningen.

Han fortsætter dog arbejdet som medlem af bestyrelsen.

Lars Albrecht Jensen har gennem de mange år ved siden af sit arbejde i ledelsen af Bacher A/S og bestyrelsesarbejdet i Amager Erhvervsråd ydet en stor indsats i handelsforeningen for at fremme handelslivet på Amager ikke mindst til gavn for butikkerne på Amagerbrogade. For at skabe fokus omkring Amagers strøggade har han arbejdet ihærdigt for at bevare og udvide den traditionelle juleudsmykning og det efterhånden landskendte juleoptog.

Den nyvalgte formand Tom Fuglevig har siddet i handelsforeningens aktivitetsudvalg og bestyrelse i 20 år, de sidste 11 år som næstformand. Han har gennem mange år drevet en nu afviklet forretning på Amagerbrogade og anvender nu en stor del af sin tid til især at arbejde for en forbedring af trafik- og parkeringsforhold, og han er et ikke ukendt ansigt fra de mange interviews i aviser og TV, når aktuelle problemer i lokalområdet skal kommenteres, og vi skal nok komme til at høre mere fra ham i fremtiden.

Han er medlem af flere af de lokale udvalg og råd til fremme af Amager og har derigennem en stor berøringsflade med de kræfter, der rører sig blandt Amagers borgere.

Lars Albrecht Jensen omtalte i sin sidste formandsberetning de aktiviteter, som foreningen har gennemført til gavn for medlemsforretningerne, og han agiterede for, at disse fortsat slutter op omkring foreningen og udspreder kendskabet til dens arbejde.

Han orienterede om, at bestyrelsen arbejder på at skabe en mere miljøvenlig julebelysning ved at udskifte glødelamperne i julekæderne med LED pærer, der er energibesparende.

Kassereren redegjorde for regnskabet, der udviser et nulresultat efter årets mange aktiviteter, ligesom forslag til budget for 2011 er præget af store udgifter. Foreningen har dog fortsat en solid økonomi, men kassereren ser gerne medlemsskaren vokse.

Det var en enig forsamling, der godkendte beretning og regnskab og hyldede Lars Albrecht Jensen for hans store indsats.

Ama`r Butikkerne
Sundbyernes Handelsforening


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16