Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Presseinformation: Mjølnerparkens udmeldelse af Områdefornyelse Mimersgade

offentliggjort 7. november 2005

Nørrebro Handelsforening skal dybt beklage, at afdelingsbestyrelsen i Mjølnerparken ikke mere deltager aktivt i Områdefornyelse Mimersgade.

Det er overordentlig vigtigt for integrationen og beskæftigelsessituationen at Mjølnerparken deltager aktivt i denne proces.
Når man vælger at stå udenfor, kan det få nogle uoverskuelige følger.

I Nørrebro Handelsforening har vi i de sidste par år aktivt iværksat projekter, der støtter integrationen. Det er vigtigt at erhvervslivet deltager i denne proces.

Vi har fuld forståelse for alle de ønsker som beboerne i Områdefornyelse Mimersgade har fremført, men Mjølnerparken er en del af Områdefornyelsen Mimersgades område.

Nørrebro Handelsforening deltager aktivt i styregruppen i Områdefornyelse Mimersgades arbejde, og her blev der på næstsidste møde meget overraskende og uden varsel fremført en mistillidserklæring til Muhammed Aslam.

Han skulle angivelig have plejet særinteresser vedr. DSB – grunden og anlæggelse af fodboldbaner, ligesom han skulle have afvist allerede vedtagende projekter i Mjølnerparken.

Anklagerne blev dog ikke nærmere belyst over for Styregruppen.

Forsøg på kompromis er åbenbart mislykket, hvilket er et tilbageskridt for det lokale demokrati.

Nørrebro Handelsforening tror ikke at de planlagte aktiviteter i Mjølnerparken kan gennemføres uden Mjølnerparkens aktive medvirken.

Vi vil i foreningen ikke forholde os til de ”alvorlige ledelsesmæssige problemer” som afdelingsbestyrelsen i Mjølnerparken henholder sig til.

Selv om vi er repræsenteret i Styregruppen er der åbenbart foregået ting, som vi ikke har kendskab til.

Det er vores håb, at man ved hjælp af dialog igen får Mjølnerparken ind i Styregruppen.

Johnny Beyer
Formand for Nørrebro Handelsforening

Yderligere information kan indhentes hos Johnny Beyer på mobil 20868070 eller hos Uwe Brodersen, Handelsforeningen repræsentant i styregruppen for områdefornyelsen på telefon 35855277

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16