Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Norrebro.dk - lukningstruet

Offentliggjort 19.januar 2008
www.norrebro.dk

Trods333.859 visninger på 11 måneder, er denne side lukningstruet. NørrebroHandelsforening overvejer at lukke siden, grundet anstrengt økonomi. KøbenhavnsKommunes aftalebrud med Handelsstandens Indkøbsordning får desværre negativekonsekvenser. Og de konsekvenser får følger for denne hjemmeside.

Trods en enorm fremgang i besøgstal,er denne side lukningstruet..

Selv for en medievirksomhed vilbesøgstallene være misundelsesværdig. Pr. 1 december er der registeret333.859 visninger siden 1. januar 2007, hvilket giver en fremgang på 71.71 %.Sidste år var fremgangen på 72,57 %.

En anden side på Nørrebro ernetop lukket. Det var www.paagaden.dk samt den trykte avis. Dette er også meget beklageligt. PaaGaden havde en andenog alternativ indgangsvinkel til tingene.

Kritiskeholdninger

Den store succes med www.norrebro.dk skyldes, at man ikke bundet tilforskellige politiske partier. Man er heller ikke bundet til en snæversynetholdning.

Siden er i høj grad kritiskover for de ting, der skader de erhvervspolitiske interesser på Nørrebro. Ogher er det rigeligt at tage fat på.

Det er da også glædeligt atpolitikerne læser udmeldingerne. Det kan vi se, af de talrige mails vi får.Mange er direkte hademails, og en enkelt gang er der blevet truet med sagsanlægmod siden.

Men der er også mails frauventet politisk side, der roser handelsforeningens initiativer.

Også de forskellige medierbruger siden til at lave fokuseringer, og ofte bliver siden direkte refereret imedierne.

Storinteresse for ældre artikler

En overraskelse er, at såmange også kigger på de arkiverede artikler. De lokalhistoriske er også megetbesøgte. For et stykke tid siden lavede vi fokuseringer på Islam. Vi lavedeartikler om Ramadan og andre traditioner inden for Islam. Disse artikler ermeget besøgte.

På siden er der også enmedlemsfortegnelse, hvor kunder kan gå direkte ind på medlemmerneshjemmesider. Denne fortegnelse er også meget besøgt.

De mange artikler, derfokuserer på Ungdomshuset har også læsere fra Norge og Sverige. Så har detogså hjulpet på statistikken, at både ”Ungeren”, Naboerne og de storedagblade har haft links til www.norrebro.dk

Stormarkedsføringsmæssig værdi

Siden bliver drevet af NørrebroHandelsforening og rent praktisk er der to bestyrelsesmedlemmer, der står fordet praktiske.

Det er handelsforeningens størsteaktiv, og i høj grad med til at markedsføre Nørrebro. De medlemmer, der påstår,at Nørrebro Handelsforening ikke markedsfører bydelen, tager ifølge redaktørenaf denne side, fejl.

Udgifterne til siden bliverbetalt af foreningen, ligesom artiklerne delvis bliver skrevet på frivilligbasis. Men de udgifter, der fremkommer, kan ikke mere betales af NørrebroHandelsforening. Og det skyldes

  1. At foreningen ikke har fået nok fremgang af medlemmer, trods en masse nye aktiviteter.
  2. At Københavns Kommunes aftalebrud i forbindelse med Handelstandens Indkøbsordning, koster Nørrebro Handelsforening en masse penge.

Ingenmassiv medlemstilgang

Det kan i høj grad overraske,at foreningen ikke har formået at få en massiv medlemsfremgang, når man tænkerpå den store aktivitet, der har præget Nørrebro Handelsforenings bestyrelse iforbindelse med Ungdomshus – konflikten. Og ikke i mindst i forbindelse med atman nu vil omdanne Nørrebrogade til cykelgade.

Nørrebro Handelsforening havdefor et par år siden jævnlige møder med den daværende overborgmester. Manblev hørt når væsentlige beslutninger om Nørrebro, skulle tages. Dennepolitiske velvilje synes ikke mere, at være tilstede. Måske er dette årsagtil manglende medlemstilgang.

Redaktørenovervejer sin stilling

Nørrebro Handelsforening skalhave en ny formand. Dette er ikke mere en nyhed. Måske bliver det tale om enhelt ny holdning i den nye forening, med en ny formand. I over 17 år har JohnnyBeyer været formand.

Sekretæren og redaktøren afdenne side har kun været aktiv i foreningen i 6 – 7 år overvejer også sinstilling. Men i hvert fald kører vi videre indtil generalforsamlingen

Løsninger

Løsningen til bevarelse afhjemmesiden kunne være

  1. Man giver afkald på at få et beskedent honorar, og betaler alle udgifter af egen lomme.
  2. Foreningens fond dækker udgifterne. Dette er ikke så ligetil, og kræver en del ”juristeri”.
  3. Københavns Kommune betaler Nørrebro Handelsforening for aftalebruddet.
  4. En sponsor søges
  5. Fonde søges.

Ikke alle forslag er lige gode,og ikke alle forslag kan nås, inden budgettet skal lægges for næste år.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16