Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Vi har brug for nye medlemmer

Politikere skal have et modspil. Ofte glemmer de detailhandelens ønsker. Der stilles store krav til virksomheder og deres ejere i dag. Derfor må vi opstille krav. Hvis erhvervslivets ønsker stadig forbigås, vil der ske yderligere butiksdød på Nørrebro. Derfor er det vigtigt at du bakker din handelsforening op. Se i dette, hvad vi kan tilbyde. Og vi kan sikkert tilbyde endnu mere, hvis vi bliver en stor samlet flok. Vi var engang Danmarks største handelsforening. Det var dengang, da Nørrebrogade var en blomstrende handelsgade.

Meld dig ind i Nørrebro Handelsforening
Vi er altid glade for nye medlemmer. Vi vil nemlig gerne bevare Nørrebro, som den levende og spændende bydel med fascinerende butikker og multikulurelt handelsliv. Gennem forskellige tiltag forsøger vi, at bevare dette. Men omlægningen af Nørrebrogade stiller særdeles nye udfordringer for erhvervslivet og i særdeles detailhandelen i hele bydelen.

Vi har gjort det siden 1891
Vores bydel har fortjent en engageret og dynamisk handelsforening, der påtager sig at koordinere fælles aktiviteter og salgsfremstød for såvel handelen og bydelens image.
Det har vi gjort siden 1891. Vi er i dag en af Københavns ældste Handelsforeninger, og måske en af de mest aktive. Engang var vi Danmarks største.

Hvor Holdninger bliver til Handlinger
Vi har gennem tiden været synlig i den offentlige debat, og har fortsat gennemslagskraft over for politikerne, hvilket vi prioriterer højt. Til det formål har bestyrelsen blandt andet nedsat en pressegruppe, der er vant til at optræde i alle medier. En af foreningens principper er, at medierne aldrig skal komme forgæves.

  • Vores overordnede motto er - Hvor holdninger bliver til handlinger.

Foreningen ledes af en bestyrelse, der vælges på en årlig generalforsamling i foråret. Medlemmer af bestyrelsen er naturligvis selv aktive i erhvervslivet.

Sommerudflugt og Medlemsmøder
Vi mødes hvert år til en Sommerudflugt. Med jævne mellemrum mødes vi til Medlemsmøder. Og desuden inviterer vi medlemmer og samarbejdspartnere til relevante faglige arrangementer. Møderne har til formål, at de skal inspirere til en forbedret drift af virksomheden og dermed en samlet styrkelse af Nørrebro som en veldrevet handelsområde. Møderne skal selvfølgelig også styrke netværket.

Loppemarked
Fra april til oktober arrangerer Nørrebro Handelsforening hver lørdag et loppemarked langs Assitens Kirkegård. Dette skaber en god aktivitet og tiltrækningskraft for nye kunder, til glæde for detailhandelen.

Julestemning
Vi forsøger hvert år til jul, at skabe julestemning på Nørrebrogade. Det sker med opsætning af julekæder m.m. Vi håber efterhånden, at opbakningen kan blive så stor, at vi kan komme til at dække hele Nørrebrogade.

Foreningen er repræsenteret i Danmarks Handelsforeninger og ELO (Erhvervslejernes Landsorganisation). Vi er desuden repræsenteret i Nørrebro Lokaludvalg.
En ejendom i Prinsesse Charlottesgade
Foreningen er ejer af en ejendom med 2 - værelses lejligheder i Prinsesse Charlottesgade. Såfremt, der er ledige lejligheder, er her en mulighed at få en medarbejder, der er boligsøgende, anbragt. Vi respekterer selvfølgelig lejeloven.

Facebook og hjemmeside
Du kan løbende holde øje med holdninger og aktiviteter på www.norrebro.dk og på vores facebook. med jævne mellemrum sender vi nyhedsbrev ud til medlemmerne.

Foreningens hjemmeside www.norrebro.dk opdateres hver måned. Gennemsnitlig kommer der 10 nye artikler hver måned. Her ligger et omfattende elektronisk arkiv af artikler gennem mange år. Foreningens historie og vedtægter kan du også læse på siden.

Stigende antal læsere
Både foreningens hjemmeside og facebook har et stærkt stigende antal læsere.
Ja vores facebook opdateres næsten dagligt.

Diverse medier følger også vores side, og det gør vores kunder også. På www.norrebro.dk kan du som medlem få gratis mulighed for at reklamere for din virksomhed. Det kan være, at du vil have et link til din hjemmeside.

Kort sagt: Du kan få en streamer i størrelse af 400* 100 pixel med link til din hjemmeside m.m. på www.norrebro.dk.
Du skal blot sende en file til info@norrebro.dk

Har du et arrangement i din butik, omtaler vi det gerne på vores facebook.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16