Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Teatertilbud – af de mere utraditionelle

Dette er et teatertilbud, der forudsætter, at du er aktiv. Såfremt tilbuddet har interesse arrangeres der et arrangement for Nørrebro Handelsforenings medlemmer. Hvis vi ikke får nok tilkendegivelser, kan du selv tage af sted til et utraditionelt teaterstykke, hvor oprøreret ligger og ulmer. Og så endda på Den Røde Plads. God fornøjelse.

Kære medlemmer af Nørrebro Handelsforening. Her er et spændende medlemstilbud til dig. Såfremt du og dine medarbejdere har lyst, så er her et tilbud.

i skal i teater med et teaterselskab, der hedder dansk/dansk. De har hidtil været huskompagni på Østre Gasværk Teater. Nu har de hevet teltpælene op, og er flyttet til Den Røde Plads. Sammen med Alias Teaterproduktion og Det Flydende Teater. Forestillingerne er allerede begyndt.

Vi gennemfører selvfølgelig kun arrangementet herfra foreningen, hvis det er nok interesse. Men ellers er du selvfølgelig selv velkommen til at deltage.

Lidt om forestillingen
De fleste mener en masse, men det er de færreste, der gør noget. Vi er blevet en nation, der iagttager i stedet for at agere. Derfor skaber dansk/dansk en kollektiv bevægelse, der skal hjælpe os med at træde op på scenen og holde op med at være tilskuere til vores liv. Hver aften gennemføres et nyt oprør mod en ny sag, og måske bliver det detailhandelens sag eller din egen private sag, der kæmpes for. Det er det op til de deltagende og forbipasserende på Den Røde Plads at bestemme, hvad der bliver ”dagens sag”. Det betyder, at ingen ved om aftenens oprør handler om bedre dyrevelfærd, mere fritid eller lavere skatter, før det går i gang.

Vi mødes i en kæmpemæssig container på pladsen, og fra de første spæde tanker om forandring til støttesang og gidseltagning får du muligheden for at følge og deltage i et storstilet oprør. Nu kan du endelig træde ud af hverdagens hamsterhjul og gøre en forskel!

I en blanding af fiktion og virkelighed inviteres der indenfor til Oprørt – et stykke revolution, tak i containeren på Den Røde Plads på Nørrebro – hvor oprøret ulmer under overfladen.


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16