Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Følg med på Vores Facebook (3)

Der sker en masse på vores Facebook. Som medlem af Nørrebro Handelsforening kan du være med til at præge den. Vi har masser af artikler, fotos og film med atter engang. En masse aktuelle ting har vi valgt ud for dig. På Nørrebro er det altid nogen, der har gang i noget. Det er ikke altid at medierne får fat i de positive hændelser i vores fantastiske bydel. Vi forsøger her at samle det op. Men kære læsere, vi bliver også nødt til at fremhæve de negative ting. En aktuel kombination til vores hjemmeside forsøger vi også.

Sporvogne
Vi inviterede til Sporvognsudstilling i Nørrebrohallen. Samtidig bragte vi en serie lokalhistoriske artikler om sporvogne, tog og busser på Nørrebro og i København. Det skete i samarbejde med www.dengang.dk

Ind i Hitzb ut Tahrir
Som sædvanlig lavede vi P.R. omkring de artikler vi lægger ind på vores hjemmeside www.norrebro.dk På den side kan du for eksempel læse om Hizb ut Tahrir, Jihad, Kalifat, Eid, Koranen, Islam og Ytringsfrihed.
Bagrunden for denne information var en artikel, som vi kaldte Ud af Banden ind i Hizb ut Tahrir.
Vi bragte en artikel, om erhvervslivets møde med Distortion. Det var både positive og negative reaktioner.

Midsommer
Vi inviterede til Midsommerfest på Blågårds Plads.
Vores formand, Hans Mejlshede holdt Midsommer – Talen ved Kaffesalonens Sankt Hans – fest nede ved søerne.
En billedserie viste, hvor glade børn blev af sponsorgaver.

Gaderøverier
Tre gaderøvere efterlyses af politiet. Vi bragte historien om en ældre mand, der i fuld dagslys blev frarøvet et kostbart ud. Manden blev overfaldet på Ydre Nørrebro. Politiet var til stede ti minutter efter overfaldet. Den ældre man var forståelig nok rystet efter hændelsen.

Studenter og Tango
Vi sagde tillykke til alle studerende med deres huer med en lille videofilm fra gågaden i Tønder.
Og så bragte vi en invitation til tango midt på Nørrebro på Balders Plads.

Tillykke til Strøget
Strøget fyldte 50 år. Vi sagde tillykke med en række historiske fotos.

Ladegården – atter engang
Ladegårdsåen skal frilægges. Det er der mange Nørrebro – borgere, der ønsker. Se mener, at Åboulevarden skal nedlægges, eller at der skal laves en tunnel under en evt. å. Men det er mange, der kender den institution, der ligger navn til åen. Vi bragte atter engang en artikel om denne institution.
Vi bragte et indlæg omkring Supermarkeder vil hjælpe regnskovens dyr med bærerdygtige produkter.

Der sker en masse på Cafe Assistenten
Der sker hele tiden noget på Cafe Assistenten. Denne gang lavede vi P.R. for Tom MCEwan Show den 7. august. Hvis du er medlem er Nørrebro Handelsforening kan du gratis få optaget omtale af dit arrangement.
Vi bragte en invitation til VM – Fest i Fælledparken med DM i streetfodbold, VM i straffe m.m.

Vi er ikke cykel – fjendske
Nørrebro Handelsforening har mange gange fået at vide, at foreningen er cykelfjendsk. Det skyldes vores kritik af de politikere ikke ville foretage en konsekvensanalyse, da de foretog trafikreguleringen af Nørrebrogade. Vi har ca. 30 cykelartikler på vores side. Og på vores Facebook kan du opleve en tur på den fantastiske cykelslange. Vi bringer også en oversigt over cykeloplevelser i det københavnske.

Flere og flere cykler
Nu kører der efterhånden 41.500 cyklister over Dronning Louises Bro og kun 6.000 biler – om dagen. Snart vil der køre et endnu mindre antal biler over broen, når den nye bussluse bliver installeret under Højbanen på Ydre Nørrebro.

Masser af Jazz
Og så var vi selvfølgelig til Jazzfestival. Vi bragte det komplette program både for aktiviteter på Nørrebro og i resten af København.

Verdens bedste by at leve i
København er blevet valgt til verdens bedste by, at leve i. Når man ser den film, vi har lagt på vores Facebook, ja så er man ikke i tvivl. Så kan man godt skamme sig over alt det brok man bidrager med på FB og vores hjemmeside. Det er virkelig en smuk film, København på en smuk sommerdag.

Vi bliver overvåget som aldrig før
Vi har igen lavet P.R. for vores artikelserie Overvågning, Aflytning og Hacking. Vi var ved at ryge ud af det gode selskab, og pludselig lå der 900.000 CPR – numre frit tilgængelig på Nettet. Og hvad er det lige Forsvarets Efterretningsvæsen har gang i sammen med det amerikanske NSA.
Et andet af vores faste indslag er besøg i detailhandelen. Vi kigger på tomme hylder i Dansk Supermarked og beskidte DSB – kiosker om meget mere.

Endnu en konkurrence
Atter engang har er der en konkurrence. Fem rygsække, der alene repræsenterer en værdi på 299,95 kr. – fyldt med bøger er at vinde. Når du læser dette, er de heldige vindere allerede udtrukket.
I kampagnen Keep it Local kiggede vi på et arrangement i Møllegade – Lyse Nætter.

Arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere
På vores hjemmeside stillede vi spøgsmålet Er det Ydmygende at være på Kontanthjælp og Arbejdsløs? Vi bringer også en artikel, hvor en advokat stiller spørgsmålstegn ved, om det altid er lovligt, når en sagsbehandler dikterer slankekur. Vi bringer også en artikel, om mediernes rolle i forbindelse med omtalen af kontanthjælpsmodtagere og arbejdsløse.

Men kig også engang. Man sender en blind ud i arbejdsprøvning for at samle hundelorte op. Det må da i den grad være ydmygende.
Metroselskabet har igen sendt os en opdatering over byggepladserne på Nørrebro.

Tankevækkende kommentarer fra Præsten
Præsten i Stefans Kirken, Pernille Østrem kommer med nogle tankevækkende og livsbekræftende udtalelser. Læs artikel

Kineserne overstrømmer København
Kineserne overstrømmer København. Personalet i en række butikker i det Indre København har lært kinesisk og kinesisk kulturhistorie. Fra højtalerne lyder der også budskaber på kinesisk og går man en tur i de københavnske gader, kan man også se skilte på kinesisk. Men har I set kinesere på Nørrebro? Er det på tide, at vi også på Nørrebro begynder at lære kinesisk? Læs artikel

Er detailhandelen kynisk?
Lokale fødevarer er ved at finde vej i danske fødevarebutikker. Detailhandelen får at vide, at de er kyniske, fordi de stiller slik i og andre usunde fødevarer i børnehøjde og lige ved kassen. Men mon ikke kunderne selv ved, hvad det er sundt og hvad der er usundt. Læs artikel.

Social Dumping – kan det bekæmpes?
Vi har bragt en artikel på vores side, som vi har kaldt Social Dumping i en velfærdsstat. Gør vi egentlig nok for at komme dette til livs? Også erhvervslivet må være interesseret i at komme til livs. Det er konkurrenceforvridende.

Er der nok uddannelsespladser?
Tak vi vil gerne uddannes. Ja man skulle tro, at vi alle var interesseret i, at får et velfungerende arbejdsmarked. Men alt for mange unge, får ikke deres uddannelse. Det er ikke fordi, det altid kniber med evnerne. Der er ganske simpelt ikke lærerpladser nok. Læs den interessante artikel.
I forbindelse med artiklen, har vi selvfølgelig valgt en vittighedstegning i forbindelse med, at uddannelses – og forskningsministeren, Sofie Carsten Nielsen udtaler, at universiteterne skal sørge for, at flere børn fra landet, skal uddannes. I grunden en smuk tanke!

Pas nu på dit Dankort
Som vi tidligere har været inde på, så pas endelig på dit Dankort. De kriminelle er blevet særdeles kreative.

Vi kigger på en Nørrebro – blog
En ung studerende på Nørrebro deler ud sin kærlighed for Nørrebro. Hun besøger beværtninger, butikker, antikviteter m.m. Hun gengiver i positive vendinger hendes oplevelser. Det vil vi da gerne tage del i.

En halv million danskere vil ikke have digital post
Vi har før været inde på det. Ældre har svært ved at finde ud af det tekniske, andre har ikke råd til at investere i ny pc. Andre har ikke nogen til at hjælpe sig. Op til 500.000 danskere kan ikke modtage digital post fra det offentlige, som de egentlig skulle kunne her fra 1. november.

Fotoudstilling
Flygtninge og emigranter viser livet på kanten af Europa. Og det er lørdag den 26. juli, at denne fotoudstilling starter i Verdens Kultur Centret.

Fest i Mjølnerparken
Så bringer vi en indbydelse til MiMi – festival i Mjølnerparken. Tidligere har denne gamle redaktør været forbi, når de holdt fødselsdag. Da bød de på pakistansk mad – mums.

Stor interesse
Det var en enorm interesse for konkurrencen om de seks rygsække fyldt med bøger. Vi bringer navnene på vinderne, og i hvilke af de to butikker, som de kan afhentes.

Nørrebrogade kan gøres hyggeligere
Vi vil nødig forfordele nogle medlemmer frem for andre. Men når disse medlemmer gør noget for fællesskabet og gør en forskel, så skal de da fremhæves. Andre kan bare byde ind. Jo det er Café Assistenten, som vi igen omtaler. Se blot, hvor hyggeligt, de har indrettet sig foran deres Café. Og som vi skriver, at det er på tide, at den gamle redaktør kigger forbi stedet.

  • Følg med på vores Facebook. Vi opdaterer næsten dagligt.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16