Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

1. Maj arrangement 1993

Offentliggjort 23. december 2007

København 21. april 1993

Kære medlem af Nørrebro-city.

1. maj - som traditionelt er arbejdernes festdag falder i år på en lørdag. Det vil give mange mennesker ( kunder ) i vores handelsområde.

Der er derfor naturligt, at handelsforeningen Nørrebro-city, som du er medlem af, afholder et arrangement.

Det vil bestå af en flot forårspyntet hestetrukken vogn med et godt spillene jazz orkester, der kører på strækningen fra søerne til runddelen mellem kl. 11,00 & 15,00.

Der vil i dette tidsrum blive uddelt et antal søde blomsterbuketter af nogle søde piger.

Arrangement vil blive omtalt i pressemeddelelser.

Vigtigst af alt er dog forretning ernes egen indsats! Pynt evt. nye vinduer, lav sjove og spændende udstillinger, gerne nogle torvetilbud, du kan sælge fra gaden, tag gerne en sjov hat på og vær aktiv, kun din egen fantasi sætter grænserne. Gør dagen til en positiv oplevelse for dine kunder.

Vi anbefaler forretning erne, at have åbent til mindst kl. 16,00, da mange mennesker på vej hjem fra maj arrangementerne kunne blive fristet af vore mange Nørrebro tilbud, bemærk at food forretning erne har åbent til kl. 17.00.

Vi i Nørrebro city handelsforening kan forme rammerne, men forretning erne skal selv udfylde dem.

Loppemarkedet, som nu er blevet kendt i hele København åbner sine mange boder netop den 1. maj, dette vil også blive omtalt i pressemeddelelser.

En konsulent fra Nørrebro avis vil komme rundt til medlemsforretningerne og give jer et specielt tilbud på annonce. Tag godt imod konsulenten og tegn en annonce stor eller lille, hvis der er opbakning nok vil der blive lavet specielle sider i avisen for Nørrebro city.

Kan vi gøre dette bedre.

Vi hører af og til fra forskellige forretning er, at der ikke sker nok på Nørrebrogade.

Der er rigtigt, at der burde være flere arrangementer og aktiviteter, men husk på at bestyrelse arbejder vederlagsfrit og har også en forretning at passe, derfor planlægges aktiviteterne i den sparsomme fritid.

Noget andet er, at det er dyrt at købe sig til underholdning, og da vi ikke opkræver store beløb i kontingenter må vi udnytte pengene bedst muligt. I øjeblikket er der ikke råd til mere end to - tre arrangementer om året, hvor vi lægger størst vægt på julen.

Har du en god ide til en aktivitet, gerne en gratis, du brænder for at fortælle, så kontakt undertegnede eller en af de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Der vil på et senere tidspunkt blive omdelt et spørgeskema, for at få belyst medlemmernes mening om de forskellige tiltag og ønsker fremover.

Bestyrelsen ønsker alle et godt salg.

med venlig hilsen

næstformand
Knud Herudek
Værktøjhuset
Nørrebrogade 55
tlf. 35 36 03 04


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16