Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Offentliggjort 23. december 2007

København 27. maj 1993

Normalt vil den første Lørdag i måneden være en lang Lørdag, men som bekendt er denne dag grundlovsdag, hvor der skal lukkes kl. 12,00.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at anbefale sine medlemmer, at holde længe åbent Lørdag den 29. Maj, da denne dag yderligere falder sammen med pinsen.

Det anbefales medlemmerne, at holde åbent til kl. 16,00 da fødevareforretningerne vil holde åbent til kl. 17,00.

De andre indkøbscentre - rundt om i byen - vil også have længe åbent denne dag, så kunderne skulle nødigt opleve en lukkede forretningsdøre på Nørrebrogade.

Lørdag den 12. juni har forretningerne ligeledes lov til at holde længe åbent, hvilket man bør gøre, hvis man mener at kunderne vil have nytte af dette.

Da girokortet med kontingentet for 2. kvartal desværre er kommet for sent ud - vil vi anbefale medlemmerne, at Indbetale beløbet, så hurtigt som det er muligt.

Sammenholdet i en handelsforeningen er mere nødvendigt end nogensinde. Derfor vil bestyrelsen vil arbejde på, at kunderne opfatter Nørrebrogade fra Søerne til Runddelen som et samlet handelscenter, derfor bør alle forretninger være med i samarbejdet, hvilket bestyrelsen vil arbejde på i den kommende tid.

Der vil oftere end tidligere blive udsendt nyhedsbreve til medlemmerne med information om, hvad der arbejdes med i bestyrelsen til glæde for medlemmerne.

Det skulle gerne være for den positive side Nørrebro city blive kendt og ikke som en lukket bydel, hvor anarkiet hersker.

Alle medlemmerne ønskes en god pinse.

Med Venlig Hilsen

Næstformand
Knud Herudek


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16