Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Brev fra Nørrebro City til Handels- & Erhvervsforening - Oktober 1993

Offentliggjort 27. december 2007

HANDELS- OG ERHVERVSFORENINGEN
NØRREBRO / NORDVEST
V/ FORMAND ALBERT BORENHOFF
KRONEMAGASINET
NØRREBROGADE 27
2200 - KØBENHAVN N.

22. oktober 1993

Jeg skal hermed anerkende modtagelsen af din skrivelse af den 13. oktober 1993 og i den forbindelse meddele, at skrivelsen har været forelagt foreningens advokater til gennemgang for eventuelle juridiske problemer, skrivelsen har endvidere været forelagt for handelsforeningens bestyrelse.

På grundlag af ovennævnte beslutningsgrundlag skal jeg på vegne af en enig bestyrelse meddele, at vi agter at fastholde vores navn HANDELSFORENINGEN NØRREBRO CITY.

Jeg kan kort skitserer vores argumenter:

  1. Vi er en handelsforening i kraft af, vores medlemmer næsten alle er handlende - derfor må det være naturligt, at en forening af handlende benævner sig under betegnelsen en HANDELSFORENING.
  2. Vi i vores foreningen er handelsfolk på samme plan / niveau som dig og dine medlemmer i din forening.
  3. I vores forening foregår der en masse aktiviter til gavn for vores medlemmer - hvorfor vi ikke bare er en handelsforening af navn med i høj grad en handelsforening af gavn for vores medlemmer.

Men afslutningsvis skal jeg igen tilkendegive vores velvilje til at samarbejde med andre handelsforeninger i vores geografiske område.

Jeg vil foreslå, at vi sammen planlægger et juleoptog den 27.11.1993. Vi har en masse ideer og planlagt nogle - synes vi selv - gode forslag som vi er villige til at samarbejde med din forening om.

I håbet om, at du modtager dette brev i en positiv ånd er vi indstillet på et godt og konstruktivt samarbejde til vores medlemmers bedste.

MED VENLIG HILSEN

JOHNNY BEYER


Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16