Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Presseinformation

Udsendt den 22. januar 2002
Æggehovedede autonome – skader igen Nørrebros sag.

Mandag den 21. januar 2002 smed æggehovedede autonome æg i hovedet på landets statsminister, da han besøgte Nørrebro.

I handelsforeningen er vi bekymrede over; at en flok udemokratiske og utilpassede unge mennesker på denne måde skader Nørrebros interesser, udtaler formanden for Nørrebro Handelsforening Johnny Beyer og tilføjer, at vi fremover kan risikere, at politikkerne fravælger, at besøge vores bydel.

I pressebilledet er Nørrebro et sted med autonome voldspsykopater, der i tide og utide ikke accepterede den demokratiske model, vi har i Danmark – og dette mediebillede genopstod i går, da Tv-stop samtidig (var de med til planlægningen af aktionen ?) var til stede, da aktionen mod statsministeren fandt sted.

Det sande billede af Nørrebro er positivt.

Det sande billede, ( der var borgerligt flertal på Nørrebro, ved sidste valg) er, at der er mange forskellige organisationer, som dagligt arbejder på at forbedre vilkårene for Nørrebros befolkning – dette positive arbejde blev i går bombet tilbage af nogle æggehovedede autonome fra den absolutte yderste venstrefløj – bakket op af deres egen tv-station.

Efter vores mening bør politiet målrettet iværksætte en indsats for, at fange disse vandaler og i samme forbindelse må politiet meget gerne rydde den autonome terrorrede i ungdomshuset på Jagtvej 69.

Det er i dag en overraskende positiv oplevelse for de fleste, at besøge Nørrebro påpeger Johnny Beyer – og det er en glædelig udvikling som bydelens foreninger sammen har kæmpet for i flere år – hvilket vi ikke ønsker ødelagt af utilpassede unge vandaler.

Yderligere information kan indhentes hos;

Johnny Beyer, Formand Nørrebro Handelsforening - telefon 35378070 mobil 20868070

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16