Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Nyt fra Metroselskabet – februar 2019

Gennem hele etableringen af Metro Cityringen er blevet orienteret fra Metroselskabet om, hvad der skete på byggepladserne på Nørrebro. Og nu har Andrea igen sendt os de nyeste informationer. Nu kan du atter cykle gennem Nørrebroparken. På Nørrebros Runddel er der opsat informationstavler. På stationspladsen ved Skjolds Plads er der indrettet en scene. Og så er Lundtoftegade atter åben for gennemkørsel.

Nørrebroparken
I uge 7 åbnede vi for cykelstien gennem Nørrebroparken, så det nu er muligt at skyde genvej gennem parken. Den kommende tid arbejder vi på hundelufterparken, der vil ligge på hjørnet mellem Hillerødgade og Nordbanegade. Under jorden er vi næsten færdig med indretningen af skakten.

Nuuks Plads
På Nuuks Plads er vi noget meget langt med stationspladsen. I januar blev ovnlysene installeret, og under jorden er vi i gang med de elektriske installationer.

Nørrebros Runddel
Nørrebros Runddel har fået elevatorer samt informationstavler i løbet af de sidste par måneder. På overfladen vil der stadig være aktiviteter på den bagerste del af stationspladsen i løbet af foråret.

Skjolds Plads
Stationspladsen på Skjolds Plads begynder for alvor at tage form. Vi har bygget den scene, der vil udgøre en del af pladsen, og i øjeblikket er vi i gang med at lægge fortove samt vejbelægningen på selve pladsen, ligesom vi lige har installeret ovenlys. I selve stationen er informationstavlerne også kommet op.

Nørrebro Station
Vejarbejdet i Lundtoftegade er afsluttet, så der atter er gennemkørsel for biler og cykler. I den kommende tid vil aktiviteterne over jorden primært være langs S-togsstationen, hvor vi arbejder på elevatorer og trapper. Under jorden er vi pt. I gang med at installere de to elevatorer.

Læs mere på m.dk Vi takker Andrea fra Metroselskabet

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16