Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Pressemeddelelse Fra Afdelingsbestyrelsen i Mjølnerparken, søndag d. 6.11.2005

Det er med stor beklagelse, at vi har meddelt Københavns kommune og overborgmesteren, at afdelingsbestyrelsen har følt sig nødsaget til at trække sig fra Områdefornyelsen i Mimersgadekvarteret. Vi finder ikke, at de tiltag, der er blevet stillet i udsigt, løser de alvorlige ledelsesmæssige problemer.

Vi skulle have haft møde med Københavns Kommune i fredags, men det blev aflyst få minutter, før det skulle afholdes. Efterfølgende blev vi telefonisk orienteret om, at man ville ansætte en integrationsmedarbejder til specielt at arbejde med Mjølnerparken.

Vi finder ikke, at dette vil medvirke til at løse problemerne i ledelsen og den velbegrundede mistillid, vi har til sekretariatslederen.

I Mjølnerparken er vi dybt skuffede over, at man ikke tager problemet alvorligt, hvorfor vi ser det nødvendigt at tage konsekvensen.

Vi har svært ved at forestille os, at Områdefornyelsen i Mimersgadekvarteret (ikke mindst iværksat pga. Mjølnerpar- ken) kan gennemføres tilfredsstillende uden Mjølnerparkens aktive medvirken.

Vi har på denne baggrund d.d. opfordret overborgmester Lars Engberg til at gribe ind.

P.v.a. afdelingsbestyrelsen i Mjølnerparken

M. ASLAM

Kan træffes på tlf. 40 95 39 93 for uddybende kommentarer.

Copyright 2024 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16