Nørrebro Handelsforening
Formand Hans Mejlshede
Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf. +45 35 37 18 91

Holdninger fra Nørrebro Handelsforening 2010

31. december 2010
Det lysnede trods alt.
Det blev en god julehandel for mange butikker.
Læs mere
29. december 2010
Det syder af aktivitet. En masse interessante mennesker møder vi. Biblioteket har tilpasset sig de lokale forhold. En masse projekter er startet. Men bedst som de er i gang og ved at få succes, så stopper politikerne projekterne. Læs her beretningen om det aktive bibliotek, og se hvorfor medarbejderne er skuffede.
Læs mere
29. december 2010
Dengang bakkede man sin handelsforening op. Nørrebro Handelsforening var Danmarks største handelsforening med næsten 700 medlemmer. Når man skulle tage stilling til ting, så mødte virksomhederne op. Også dem, der ikke var medlem dengang, tog del i diskussionen. Jo, det var tider dengang. Se hvilke virksomheder, der var på Nørrebro – dengang
Læs mere
28. december 2010
Tal viser, at de unge begår meget kriminalitet. Indsatsen på Nørrebro mangler koordination. Dette problem påpegede Nørrebro Handelsforening for flere år siden
Læs mere
Mere liv i København - eller ikke
28. december 2010
Muntert, livligt og berigende, sådan synes mange, det er på Strøget. For et par år siden gjorde politikerne meget ud af, at nu skulle der ske noget. Man uddelte tilladelser til højre og venstre. Men det har åbenbart taget overhånd. For nu skal der betales et årligt gebyr på 22.000 kr.

Her gik man og troede at gadehandel skabte aktivitet. Mange kunder ønsker gadehandelen bevaret. Hvis man fjerner dette, kan man lige så godt handle i et storcenter, siger nogle af kunderne på Strøget.

Men man vil åbenbart ikke fjerne det lille tog eller cykeltaxaerne. I Malmø har man organiseret gadehandlerne i små øer. Hvorfor kan man ikke finde ud af det i København?

Et eller andet er galt. Fra statens side liberalisere man gadehandelen, men fra kommunens side forhøjer man afgiften.

Ja fra Københavns City Center frygter man endda butiksdød.

I 2008 udtalte man fra Københavns Kommune, at man ville give tilladelse til 30 gadehandlere. Nogle af staderne skulle være helårspladser, andre sæsonpladser, ugedagspladser eller weekendpladser. . Ansøgningerne ville blive valgt ud efter følgende kriterier sundhed, økoologi / miljø, kunst/design, Kreativitet, multietnisk og subkultur.

Men som skrevet nu bliver gebyret hævet fra 9.000 til 22.000
Dansk detailhandel i svag udvikling
28. december 2010

Siden 2008 har krisen kappet 10,3 pct. af omsætningen og 3,6 pct. af beskæftigelsen. Det er stadig et pænt stykke vej til tallene fra før krisen. Der er stor forskel på de forskellige brancher. Nogle er mere følsomme i krisetider.

Det ser ud til, at detailhandelen i Danmark er hårdere ramt en stort set alle andre EU – lande. Måske skyldes det, at det er dyrere og mere kompliceret at drive detailhandel i Danmark. Omkostningsniveauet er for højt. En anden forklaring er, at danskerne er meget prisfølsomme.

Nye regler for sygedagpenge
28. december 2010
Som led i finanslovsforliget skal arbejdsgiveren nu betale udgifterne til sygedagpenge de første 30 kalenderdage af den ansattes fraværsperiode. Den har hidtil været på 21 kalenderdage. Ordningen betyder en besparelse af offentlige udgifter på 760 millioner kroner. Dette forhold kan måske gøre en arbejdsgiver betænkelig, når han ser en kommende ansats sygdomsstatistik.
Milliardfradrag til pendlere
28. december 2010
I 2010 kan pendlerne fratrække i alt 12, 5 milliarder kroner i skat. Næste år bliver beløbet 13,6 milliarder kroner. Fradragssatsen pr. kørt kilometer stiger fra 1,90 kr. til 2,00 kr.
Der gives ikke fradrag for de første 24 kilometer frem og tilbage på arbejde. Herefter gælder satsen på 2,00 kr. op til 100 kilometer. Over 100 kilometers daglig transport falder fradraget til 1,00 kr. pr. kørt kilometer. For visse udkantsområder gælder dog særlige bestemmelser.
28. december 2010
28. december 2010
Det var ikke lykken at være butiksejer i oktober
i 20 specialbrancher med tilbagegang ud af 37. Men bedre i december.
30% tilbage for frugt-/grønthandlere og 17% tilbage for fiskehandlere i oktober
26% frem for lædervareforretninger og 24% frem for dyrehandlere.
Læs mere
Grønthandel lukket af Skat
28. december 2010
En grønthandler må ikke drive virksomhed de næste to år. Grønthandleren fik desuden en bøde på 67.000 kr. Ifølge lovgivningen kan en virksomhed blive frakendt retten til at drive virksomhed, hvis Skat på tre kontrolbesøg har konstateret snyd med afgifterne.
Skal chefen blande sig i ens sygdom?
28. december 2010
Danskerne vil ikke forstyrres med akutte spørgsmål om arbejdet, når de er syge. De vil heller ikke diskutere med chefen om, hvornår de vender tilbage til arbejdet. Hele to tredjedel af befolkningen har denne indstilling, viser undersøgelser.
Matas får konkurrence
28. december 2010
Den franske kosmetikkæde Sephora har fået smag på det danske marked. De overvejer fra næste år, at åbne butikker i landet. Men der er andre, der har forsøgt sig uden held. Det var bl.a. den tyske kæde Schlecker, der lige så stille trak sig ud efter fem år.

I øvrigt ser det ud til at apotekerloven bliver brudt næste år. Matas har flere gange udfordret apotekermonopolet. Matas understreger, at deres priser på håndkøbsmedicin, ligger ca. 10 pct. under apotekernes.

Efter en nedgangsperiode er Matas igen på vej op. Omsætningen er steget med 5,2 pct. og ligger nu på godt 3 milliarder kroner. Driftsresultatet ligger på 444 millioner kroner. Og i de kommende år skal Matas – kæden udvikles, ligesom der skal åbnes nye butikker.
Lukkedagene giver problemer i detailhandelen
28. december 2010
Forleden kunne undervisningsminister Tina Nedergaard ikke give svar på, om forældrene har krav på alternative pasningsmuligheder i forbindelse med lukkedage i institutioner. Og disse lukkedage bliver der flere og flere af. Det skaber problemer i detailhandelen, for forældre skal så spørge om fri. Det kan så igen gå ud over det kollegiale forhold i forbindelse med planlægning af ferie.
Forældrene blive ofte nød til at melde sig syge. Og der er varslet flere lukkedage. Hos DA siger man, at hver gang, der forekommer lukkedage, melder 7 – 8 pct. sig syge, mens omkring en tredjedel tager sig en fridag.
Utroligt, at det kan lade sig gøre i et samfund, der bil være fleksibelt. Desuden forlanger man, at butikkerne holder længere åbent. Men samfundet stiller åbenbart ikke de samme krav til offentlig service.
ATP: Afskaf støtten til erhvervslivet
28. december 2010
23 milliarder kroner, så meget pumper sten hver år over i erhvervslivet. Ifølge ATP, skal hver en krone fjernes. Her forstår man ikke, at brancher, der ikke er konkurrencedygtige skal støttes. I stedet skulle man hellere forbedre den generelle.
Grønthandlere i socialt bedrageri
28. december 2010
Der var gevinst, da Skat og Københavns Politi besøgte Grøntorvet i København. 12 personer havde ikke rent mel i posen. Fem modtog sociale ydelser, fem hævdede, at de var på besøg hos familie og en enkelt var asylansøger. Andre igen sagde, at det var første arbejdsdag. Der blev også foretaget en række udlægsforretninger. Da Skat foretog undersøgelser af kasseapparater, var der problemer i syv tilfælde. En del kunder hos Grøntorvet forlod i hast stedet uden varer, da de så øvrigheden.
Har du et deprimerende job?
28. december 2010
Det er utroligt, hvad man laver undersøgelser over. Hvilke job giver risiko for depression, ja nogle jobs er mere udsat end andre. Størstedelen af de deprimerende jobs, er hvor man har med mennesker at gøre. Her er så listen med angivelse af hvor mange pct. der er deprimerede:

1. Plejehjemsmedarbejdere 11 pct.
2. Tjenere 10 pct.
3. Socialarbejdere 9,5 pct.
4. Sundhedsmedarbejdere 9 pct.
5. Kunstnere og forfattere 9 pct.
6. Lærere 8,7 pct.
7. Administrative medarbejdere 8 pct.
8. Servicemedarbejdere 7,8 pct.
9. Finansielle rådgivere 7,3 pct.
10. Salgsmedarbejdere 7 pct.
Imerco til salg
28. december 2010
Imerco er til salg. Dette skyldes at ejeren, rigmanden Mikael Goldschmidt fremover kun vil koncentrere sig om ejendomme. Koncernen har rundet en omsætning på 1 milliard kroner. Prisen for Imerco menes at være et sted mellem 500 og 600 millioner kroner. I sidste regnskabsår viste kæden en stigende avance og omsætning.
Kompliceret markedsføringslov
28. december 2010
Den nye markedsføringslov er ikke lige let at have med at gøre. I en kommende artikel vil vi forsøge, at forklare, hvordan den rigtige prissætning foregår
Lagersalg gøres lovlig
28. december 2010
de mange lagersalg, der hvert år trækker masser af danskere til lagerrum, pavilloner og sportshaller med løfter om tilbudskup, gøres lovlig. Hidtil har disse været i strid med markedsføringsloven. Brian Mikkelsen mener, at det vil styrke konkurrencen. Indtil nu har myndighederne helle ikke gjort meget for at bekæmpe de ulovlige lagersalg.
Gad vide om der stilles samme miljømæssige krav til disse lagersalg, som det at drive en butik. Hvis ikke er det i høj grad konkurrenceforvridende.
Tvangsaktioner undgået i sidste øjeblik
28. december 2010
Fire ejendomme på Strøget og i Vestergade op mod Rådhuspladsen har i sidste øjeblik fået nye ejere. Det var i sidste øjeblik – inden en tvangsaktion.
Der skal ryddes op i iværksætter
28. december 2010
Fra alle sider af Folketinget skydes der med skarpt mod den uoverskuelige mængde af støtteordninger og rådgivningsinstanser, som findes.
Rådgivning, opstartshjælp, vækstfonden, matchmaking, innovationsmiljøer, videnpiloter, videnrådgivere er blot nogen af dem. For den enkelte iværksætter, kan det være forvirrende, at finde rundt i det hele.
I den forbindelse køber det offentlige for 150 millioner kroner fra diverse leverandører.. Spændene bliver det om Erhvervs og Økonomiministeriet får held med at samle alle støtteordninger på deres hjemmeside.
Frisører har ikke styr på kassen
28. december 2010
Hver femte frisør fik en bøde, da Skat besøgte saloner i Syddanmark. Ja det var mere end 68 frisører, der indkasserede en bøde. Mange frisører havde ikke styr på registrering af ansatte, daglige kasseafstemninger og kasseapparatet. En del af kasseapparaterne var direkte ulovlig.
Kunder vil være deres egne kassedamer
28. december 2010
Rigtig mange danskere kan godt lide de åbne gør – det - selv kasser. Konceptet er indført i samtlige IKEA – forretninger, 35 Føtex`er og adskillige Netto – butikker. Kunderne scanner selv deres varer og betaler selv med Dan – kort.
Inden indførelsen frygtede man flere rapserier, men hverken Dansk Supermarked eller IKEA har oplevet folk rapse mere.
Sikkerhedsvagter i 7 – Eleven
28. december 2010
Alt for mange gange har medarbejder i forskellige 7 – Eleven været udsat for trusler og butikstyverier og uro for ballademagere. Nu er det så i stedet professionelle sikkerhedsvagter der står bag disken og sælger franske hotdogs og cigaretter. Man har mange gange oplevet, at politiet ikke havde mulighed for at komme, når der opstod problemer.
7 – Eleven har cirka 80 butikker landet over. I fjor blev butikkerne udsat for i alt 60 røverier. Og det er specielt i Københavns – området, der har været problemer.
Manglende ansættelsesbevis: 10.000 kr.
28. december 2010
I en konkret sag, som blev afgjort den 17. december, havde 3F forlangt 94.000 kr. svarende til 20 ugers løn af en arbejdsgiver, som havde undladt at give et ansættelsesbevis til en medarbejder. Højesteret kom frem til en bod på 10.000 kr. Så lad dette være en påmindelse.
Erhvervslivet mister milliarder
28. december 2010
En ny forældelseslov betyder, at danske virksomheder samlet set kommer til at miste tilgodehavender for et betydeligt milliardbeløb, hvis ikke det lykkes at inddrive dem inden den 1. januar. Ja man taler om et beløb på 5 milliarder kroner
Efter denne dato kan gælden ikke længere inddrives.. Loven har sat fristen for forældelse af krav for ubetalte fakturaer og renter ned fra fem til tre år. Forældelsesfristen for gældsbreve og domme er sat ned fra 20 til 10 år.
En udbetalt faktura fra december 2007 kan ikke længere kræves betalt efter 1. januar 2011.
27. december 2010
Problemet med fødevarprisernes højde har måske også noget at gøre med, at vi
nærmest har et fødevareduopol i Danmark bestående af Dansk Supermarked og
COOP Danmark, der sammen siddet på 70% af fødevaresalget i Danmark.
Læs mere
27. december 2010
NOTAT – Medlems-INFO
Opsamling omkring julehandlen og ”NY PLANLOV?”
v/Bent Aarrebo Pedersen, formand for Danmarks Handelsstandsforeninger og for Hvidovre Erhverv.
Læs mere
26. december 2010

Kig på rammerne
Da man lavede om til cykelgade lovede man en masse forbedringer af infrastrukturen i København. Den kollektive trafik skulle forbedres, en havnetunnel skulle planlægges og meget mere. Medierne fortalte om, at bussernes fremkommelighed på Nørrebrogade var blevet væsentlig forbedret. Sandheden er dog en helt anden. Fremkommeligheden blev forbedret, men det skete, fordi man nedlagde et stoppested. Men hvad er der ellers sket?.


Læs mere
26. december 2010
Nye ejere af grunden har konkrete byggeplaner. Men det vil de tidligere brugere af Ungdomshuset ikke finde sig i. De mener, at Jagtvej 69 skal være et offentlig tilgængeligt frirum. Det er meningsløst med flere butikker, når så mange står tomme, mener de. Alt tyder på, at en ny konflikt er under opsejling.
Læs mere
26. december 2010
I Danas Have holdt Nørrebro handelsforening deres bestyrelsesmøder. Men man blev træt af deres smørrebrød. Vi besøger nogle af Nørrebros mange virksomheder dengang, nogle støberier, bryggerier og Nørrebros første biograf. Dengang havde Nørrebro også en fattiglæge og syngepiger. Ja, man havde egen politistation – Station 6. Og så var det allerede dengang trafikproblemer på Nørrebrogade. Læs denne artikel fra de gode gamle dage i samarbejde med www.dengang.dk
Læs mere
26. december 2010
Har politikerne ret, når de bilder deres vælgere ind, at samfundet sparer 23 milliarder kr., når man afskaffer efterlønnen. Bør man ikke overveje en anden ældre – politik, der bevarer de erhvervs – duelige på arbejdsmarkedet. Reglerne er alt for komplicerede. De bør forenkles. Er det grå guld blot en myte. Og hvor mange efterlønner står i butikkerne på Nørrebro? Læs også om de interessante undersøgelser, der er foretaget i forbindelse med efterlønnen.
Læs mere
26. december 2010
Der er flest fattige på Nørrebro. Ja faktisk er hver femte fattig. Nøden er størst, der hvor der ballade. 71.000 københavner er fattige. Socialminister og tænketanken Ceops forkaster alle undersøgelse. ”Der er enkle fattige”, siger socialministeren. På tre år er antallet af fattige i København øget med 5.000.
Læs mere
26. december 2010
Danskerne betaler 25 pct. for meget for deres dagligvarer. Regeringen mener, at løsningen er Mega – butikker, der kan tage konkurrencen op med eks. Bilka. Forbrugerrådet er begejstret. Men stort set alle andre er imod, og købmændene er i oprør. Kun for tre år siden bakkede man op om planloven. Hvordan ville verden se ud på Nørrebro med en Mega – butik?
Læs mere
26. december 2010

Snart vil man for alvor kunne mærke Metro – byggepladserne på Nørrebro.

Masser af lastbiler vil så blande sig i den kaotiske trafik. Nørrebro Handelsforening håber ikke at Nørrebros kulturelle og historiske egenart forsvinder. Man håber på at Assitestents Kirkegaard og Nørrebroparken stadig kan bevares uden de store forandringer. Men hvordan er det med historien. I samarbejde med www.dengang.dk kigger vi på områdets historie


Læs mere
25. december 2010

Borgmestre med eget kongerige.
I Københavns Kommune sidder der en række borgmestre med hver deres kongerige. Det får de 850.000 kr. for. Dertil kommer repræsentation og fri bil. Kommunen består også af 45.000 ansatte og 100 politiserende kræfter.

En af disse konger har nu sagt farvel. Han kæmpede ellers bravt efter sidste valg, hvor det så meget sort ud. Men med en flot taktik og meget overraskende for sit eget parti lykkedes det ham at tilkæmpe sig en borgmesterpost, takket være en ny samarbejdspartner, Dansk Folkeparti. Jo, vi taler om Klaus Bondam.


Læs mere
25. december 2010
Post Danmark skal rationalisere. Det betyder at Nørrebro Postkontor nedlægges.

Skal erhvervslivet til en postboks må man til Nordvest eller Østerbro. Der sker fra april store omlægninger i porto – beregning. På to år er 3.000 3F – stillinger forsvundet. Nørrebro Handelsforening undrer sig over nedlæggelsen af postkontoret.
Læs mere
24. december 2010
Efter 16 måneders pause fortsætter Johnny Beyer og Uwe Brodersen hjemmesiden. Nørrebro og detailhandlernes vilkår vil blive beskrevet på en anden måde. Vi er ikke pålagt de gængse nyhedskriterier. Gå allerede nu ind i vores kæmpe arkiv. Brug den nye søgefunktion. Redaktørerne håber på samme opmærksomhed som tidligere.
Læs mere
22. november 2010
NOTAT om julehandel og storbutikker¨'
v/Bent Aarrebo Pedersen - formand for Danmarks Handelsstandsforenigner
Læs mere
10. november 2010
I året 2008 steg de samlede forbrugerpriser som månedsgennemsnit med 3,4%. I året 2009 med kun 1,3%. I juni 2010 med 1,7% og både i juli og august 2010 med +2,3%, i september med 2,6% og nu for oktober med 2,5%. Set i forhold til de samme perioder året før. Siden juni et månedsgennemsnit på +2,2%. Detailhandlens fremgang i samme 5 måneders periode: juni-oktober vil formentlig som månedsgennemsnit ligge på omkring + 1/2 procent.
Læs mere
4. november 2010
6% færre konkurser i oktober. 15% flere i årets første 10 måneder
Hovedstaden +21%. NordJylland -14% de første 10 måneder.
Læs mere
4. november 2010
Danmarks Statistik første 9 mdr. -0,3% kroner i kasseapparaterne
Læs mere
1. november 2010
Det lysner NU for detailhandlen med håbet om en god julehandel
Læs mere
31. oktober 2010
Får vi en bedre Jul end frygtet af mange?
Fra overforbrug til underforbrug og nu til fornuftforbrug
Læs mere
27. oktober 2010
Mindre skidt at være butiksejer i august med "kun" en tilbagegang i 18 specialbrancher ud af 37.
Læs mere
25. oktober 2010
Halveret vækst i detailhandlen i december og dermed i julehandlen i 2009 i forhold til hele året.
Læs mere
25. oktober 2010
Brian Mikkelsen vil lovliggøre "ulovlige lagersalg"
Magter han ikke at stoppe ulovlighederne
Læs mere
29. september 2010
Flere år med lav vækst i dansk økonomi i vente.
Læs mere
23. september 2010
Mistillid til et medieopfattet for handlingslammet folketing og risiko for og nødvendighed af store kommunale beskæringer får igen økonomisk sortsyn til at sprede sig i Danmark.
Læs mere
1. september 2010
Detailnedtur i juli med et fald på 1,0% i kroner
Detailhandlen ligger desværre nok underdrejet med i bedste fald 0-vækst til efter næste folketingsvalg
Læs mere
26. august 2010
Endelig stiger beskæftigelsen Knap 40% af 2.generationsindvandrere i job er ansat i handlen
Læs mere
23. august 2010
De nyeste tal for forbrugertilliden fra Danmarks Statistik er for august på det højeste niveau siden 2007, samtidig med en discountopbremsning ogsupermarkedsnedtur siden 2008.
Læs mere
16. august 2010
Forbrugerkreditten ved køb i detailhandlen er dykket med 1,6 milliarder fra 2. kvartal sidste år til 2. kvartal i år
Læs mere
27. juli 2010
Bedre at være butiksejer i maj med fremgang i 18 brancher.
Læs mere
7. juli 2010
Detailhandel 5 mdr. 2010: Danmarks Statistik viser en tilbagegang på 0,5%
Dankortkøb i henhold til PBS en fremgang på 6,4%. En forskel på 6,9%
Læs mere
7. juli 2010
Konkurser i 2010 i de første 6 mdr.:
Detailhandlen steg med "kun" 6%. Hele erhvervslivet med 17,2
Læs mere
7. juli 2010
BUTIKSDØDEN steg i 2008 og 2009, men er 0-stillet i første halvår 2010
Læs mere
26. juni 2010
Den samlede detailhandel gik tilabge med 7% i april set i forhold til april sidste år
Læs mere
21. juni 2010
Mere hjemmeferie, mindre charterferie, fodbold og godt sommervejr i det danske sommerland kan måske redde sommersalget for dansk detailhandel.
Læs mere
7. juni 2010
Konkurser i 2010 i de første 5 mdr.: Detailhandlen oplevede 1% tilbagegang. Hele erhvervslivet steg med 17,6
Læs mere
27. maj 2010
NOTAT 27.05.10 - baseret på de nyeste værdiindeks (kroner) for brancher fra Danmarks Statistik for januar-februar-marts 2010 sammenholdt med samme måneder sidste år.
Læs mere
7. maj 2010
NOTAT om konkurser i 4. kvartal 2009 og i de første 4 måneder i 2010 baseret på nyeste tal fra Danmarks Statistik og eget arkiv
Læs mere
28. april 2010
Den samlede detailhandel gik 2,2% tilbage i kroner i kasseapparaterne i årets første 2 måneder sammenlignet med de samme 2 måneder sidste år. Sidste år var der en tilbagegang i januar-februar på 7,0%. Omsætninngen i januar-februar i år lå således 9-10% under omsætningen for 2 år siden i 2008
Læs mere
6. april 2010
NOTAT 06.04.10 baseret på Værdiindeks i kroner offentliggjort i Danmarks StatistikBank 6. april 2010 Indeks for solgte mængder offentliggjort i Nyt fra Danmarks Statistik 6. april 2010
Læs mere
22. marts 2010
Er forbrugerne fortsat groet fast i de dybfrosne skyttegrave trods mere positiv bedømmelse af familiernes egen økonomi?
Der er i høj grad brug for en forbrugsmæssig ketchupeffekt op til og efter Påske
Læs mere
10. marts 2010
NOTAT om forbrugerpriser for februar 2010 med baggrund i de nyeste tal fra Danmarks Statistik
Læs mere
9. marts 2010
Januar en kold dukkert for alle.
Læs mere
4. marts 2010
NOTAT om konkurser i 4. kvartal 2009 og i januar-februar 2010 baseret på nyeste tal fra Danmarks Statistik og eget arkiv bearbejdet og kommenteret af Bent Aarrebo Pedersen formand for Danmarks Handelsstandsforeninger og for Hvidovre Erhverv
Læs mere
4. marts 2010
Danskernes lyst til at bruge Dankortet voksede i december, januar og februar men ikke i detailhandlen
Læs mere
1. marts 2010
Vinter-chok i januar for detailhandlen
Læs mere
25. februar 2010
Detail: Nærmest 0-VÆKST (+0,1%) i december og væksttab på 3,9% i året 2009
Læs mere
11. februar 2010
Fortsat på 8. måned PRISDYK for FØDEVARER: I januar2010 på 2,6%
Læs mere
1. februar 2010
Julehandlen 2009 gik bedre en frygtet men slet ikke godt nok
Læs mere
11. januar 2010
Detailhandelen gik i 2009 3,3% tilbage i kroner i november og 4,3% i årets første 11 måneder sammenlignet med de samme måneder i 2008.
Læs mere
11. januar 2010
Endnu større PRISDYK for FØDEVARER i december 2009
Inflationen dykket med 3,0% i fødevarepriser i december 2009
Læs mere

Copyright 2023 • Nørrebro Handelsforening • All rights reserved
Nørrebro Handelsforening • Nørrebrogade 84 • 2200 København N • Tlf.: 35 37 18 91 • CVR nr.: 72 01 43 16